Gašić: Za SNS je važno da ima premijera

 
  • 3

- Nama je važno da imamo mesto premijera, jer samo sa novim premijerom mogu da se ostvare brže reforme - kaže potpredsednik SNS-a

Potpredesednik SNS Bratislav Gašić kaže da je stranka dala svom lideru Aleksandru Vučiću mandat da odluči hoće li biti vanrednih parlamentarnih izbora i da je za SNS važno da ima mesto premijera.

- Mi u SNS smo dali predsedniku mandat i imamo apsolutno poverenje u njega i njegovu odluku, tako da čekamo da on zakaže sednicu Predsedništva stranke. Ako 16. marta na beogradske izbore izlazi trećina Srbije, zašto tada ne bi glasao i ostatak Srbije. Kampanja za parlamentarne izbore tako bi trajala manje od 45 dana, a Srbija bi ipak dobila vladu koja ubrzano sprovodi reforme - kaže Gašić za Danas.

On, kako navodi list, nije želeo da odgovori na pitanje ko to sada u Vladi Srbije koči reformski proces.

Gašić je naveo da SNS ima najveću odgovornost i najveće poverenje u Srbiji, ali i da srazmerno količini odgovornosti nema toliku moć i da je promena tog stanja jedan od motiva za raspisivanje prevremenih izbora.

- Nama je važno da imamo mesto premijera, jer samo sa novim premijerom mogu da se ostvare brže reforme - istakao je on.

Do kraja ove nedelje Predsedništvo Srpske napredne stranke trebalo bi da odluči da li će istovremeno sa beogradskim izborima 16. marta biti održani i parlamentarni izbori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    14. januar 2014 | 10:35

    Vidi ga ovaj fudbalski ekspert...samo ti jos premijer fali pa da mozes da drmas pa Srbiji kako hoves. Kus bre barabo, motiku pa na njivu sa sve onim picopevcem od fudbalera dok niste zavili u crno kompletnu drzavu!

  • bojan

    14. januar 2014 | 12:44

    Objasni ti kako to da si duzan preko milion evra, a niko to ne spominje, kako to da za vodiš diktaturu i reketiras privrednike u Kruševcu pa da pričamo dalje.

  • Cobi ns

    14. januar 2014 | 11:57

    Ovo neće na dobro izaći.....!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA