ČOVIĆ ULAZI U SNS? Prošao sam mnogo toga da bih se grabio za funkcije!

 
  • 14

- Kod Vučića prepoznajem novu energiju i novu šansu za Srbiju - kaže član Privremene uprave Beograda, i dodaje da su vanredni izbori potrebni u ovom trenutku

Član Privremene uprave Beograda i bivši gradonačelnik Nebojša Čović ne isključuje mogućnost da se ponovo kandiduje za tu funkciju, ali da još nije "prelomio" da li će se vratiti u politiku.

- Odluka o povratku u politiku zavisiće od onog šta nas čeka - rekao je Čović u intervjuu za novi broj nedeljnika NIN i dodao da je moguće da, ako lider SNS Aleksandar Vučić nastavi sa sadašnjom energijom, "bude i aktivniji u svemu tome".

Na pitanje da li bi se, ako se vrati u politiku, angažovao kao član SNS ili na neki drugi način, on je odgovorio da o tome nije razgovarao s Vučićem, ali da se "ako je zahtev da se stranački obojite, i o tome može razmišljati i razgovarati".

- Kada smo pričali o mom stranačkom angažmanu u Privremenom organu, mene niko nije uslovljavao da postanem član stranke. Ne spadam u grupu ljudi koje možete lako uslovljavati. Mnogo toga sam prošao da bih se posle svega grabio za funkcije - rekao je Čović.

On je dodao da "kod Vučića prepoznaje novu energiju i novu šansu za Srbiju", uz napomenu da su, po njegovom mišljenju, vanredni izbori potrebni.

Sadašnje finansijsko stanje glavnog grada Čović je okarakterisao kao izuzetno složeno, jer "Beograd u ovom trenutku ima kreditnu zaduženost od 530,1 milion evra, i ti krediti otplaćivaće se najkasnije do 2038. godine.

(Telegraf.rs/Fonet)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    19. decembar 2013 | 15:13

    Udji da ne budes vise "visoka nestranacka licnost". Uzasavam se od ovog lika...

  • Vlajche

    19. decembar 2013 | 16:33

    Gde ovaj udje, tu sreće nema. Kordinacioni centar zna zasto?

  • Pop Djujic

    19. decembar 2013 | 16:10

    Bas se ne grabi,jogurt otvorim Covica nadjem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA