VUČIĆ LIČNOST GODINE REGIONA: Nagradu posvećujem građanima Srbije!

 
  • 3

- Nama u Beogradu je uvek lepo kada čujemo "Banjaluka", a znam i da je vama drago i lepo kada u Banjaluci čujete za svoj Beograd - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

Potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću uručena je ovogodišnja nagrada banjalučkih "Nezavisnih novina" za "Ličnost godine".

Pošto mu je nagradu, na svečanosti u Banjaluci, uručio pomoćnik direktora "Nezavisnih novina" Aleksandar Kopanja, Vučić je zahvalio i rekao da nagradu "posvećuje građanima Srbije".

- Nama u Beogradu je uvek lepo kada čujemo "Banjaluka", a znam i da je vama drago i lepo kada u Banjaluci čujete za svoj Beograd. Zato se ovde osećam posebno - rekao je Vučić.

On je istakao da Beograd ima odlične odnose i s Bošnjacima i s Hrvatima i želi da te odnose unapređuje, a naglasio je da je uveren da će svi narodi regiona ubuduće živeti u miru i neuporedivo bolje nego danas.

Izražavajući, kako je rekao, veliku zahvalnost predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću i premijeru Ivici Dačiću za pokretanje promena u Srbiji, Vučić je zahvalnost izrazio i narodu Srbije koji je prepoznao "neku vrstu nade" u, kako je rekao, drugačijem, ozbiljnijem i odgovornijem ponašanju sadašnje vlasti Srbije u odnosu na prethodnu.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Srušila se zgrada u Napulju, iz ruševina izvukli tela dece

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA