Stefanović: Moramo ubrzati rad na projektima ako hoćemo novac iz UAE

 
  • 3

- Za to što nismo bili dovoljno sposobni da uradimo dovoljno projekata uopšte nije važno ko je kriv, ali naša je krivica, to ćemo morati hitno da ispravimo - kaže funkcioner SNS-a

Predsednik Skupštine Srbije i potpresednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da se mora brže raditi na projektima da bi Srbija mogla da privuče povoljne kredite koje joj nude Ujedinjeni Arapski Emirati, pre svega, u oblasti poljoprivrede.

- To što nismo bili dovoljno sposobni da uradimo dovoljno projekata, nije važno uopšte ko je kriv, ali naša je krivica, to ćemo morati hitno da ispravimo da bi mogli oba kredita za navodnjavanje i privredu da privučemo, jer su oni jako povoljni - rekao je Stefanović.

Govoreći o projektima, Stefanović je istakao da koliko zna, Srbija ima spremne projekte za oko 38 miliona evra koji se odnose na navodnjavanje.

- Sada se radi na tim projektima, ali je problem kada se duži period nije nešto radilo...Mora da se radi brže i to je nešto što će biti prioritet, jer privreda može da pokrene Srbiju - rekao je Stefanović.

Upitan da li deli mišljenje ministra privrede Saše Radulović da će 2014. biti teška i da građanima neće biti bolje nego što je bilo ove godine, on je odgovorio da ne deli to mišljenje i da očekuje da će građani Srbije već krajem 2014. osetiti boljitak i da će tada kvalitetnije živeti nego 2013. godine.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    14. decembar 2013 | 12:52

    Smaras mali-sedi jedan...

  • Bojan

    14. decembar 2013 | 16:50

    Znači, što se više zadužimo, njima pardon nama je bolje?

  • to je glavni poltroncina

    14. decembar 2013 | 16:04

    Velikog vodje, koji je pre neki dan javno kukao za njegovom bezbednoscu! Blago Srbiji sa vama d...e lizcima! Takav ti je i vodja bio kad je Seselj gazdovao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA