Bačević: Nisam izdajnik, nemam nijednu mrlju!

 
  • 9

- Nisam izdajnik i ne prihvatam da budem žrtva medijskih spekulacija. Kopajte, tražite, nećete mi naći mrlju - kaže ministar rudarstva i prostornog planiranja

Ministar rudarstva i prostornog planiranja u Vladi Srbije Milan Bačević rekao je na konferenciji za novinare u Nemanjinoj da nije izdajnik i da ne prihvata da bude žrtva medijskih spekulacija.

- Nisam izdajnik i ne prihvatam da budem žrtva medijskih spekulacija - rekao je ministar Milan Bačević.

- Doći će vreme da "Blic" kaže po čijim instrukcijama radi - rekao je Bačević na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, i naglasio da ni sa kim u Vladi nije u sukobu.

-  U kakvoj sam izdaji uhvaćen? U kakvoj sam izdaji učestvovao? Da li je izdaja što sam pomogao Srbiji da dođe do projekta koji predstavlja razvojnu šansu? - rekao je ministar.

On je rekao da se, kada je potpisan ugovor o izgradnji Južnog toka kroz Srbiju i kada su započeti radovi, u medijima prešlo na kritiku traganja za niklom što je, kako je ocenio, takođe dobra razvojna šansa za Srbiju.

Ministar je rekao da nije tačno da je izjavio da su nikl i voda podjednako štetni za okolinu, već da je kazao da su procesi istraživanja i metodologija slični.

- Ako treba da budem žrtva zbog "Južnog toka" u Srbiji, to prihvatam. Ali ne prihvatam da budem žrtva neostvarenih novinara koji čak i ne potpišu svoj tekst - rekao je ministar.

Bačević je dodao da je profesor 30 godina i da kroz političke aktivnosti 20 godina služi građanima.

- Kopajte, tražite, nećete mi naći mrlju! - rekao je Bačević.

(Telegraf.rs / Izvor: RTS)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    28. novembar 2013 | 12:26

    Ako želiš rudnik nikla usred Šumadije, ti im sigurno dobro misliš..

  • radovan

    28. novembar 2013 | 11:36

    Zanimljivo a sta ti imas protiv te centralne Srbije koju hoces da pocistis i pretvoris u deponiju!a tvoja proslost koga to zanima!

  • Banderaš

    28. novembar 2013 | 11:11

    Mnogo si sladak. Ja bih ovoga ostavio u vladi da zabavlja narod sa svojim budalaštinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA