Dačić: Nije razmatrano koji ministar radi protiv države

 
  • 5

- Znate da je bilo mnogo glasina oko završetka velikih poslova koje smo završili - kaže premijer Srbije kao odgovor na izjavu ministarke Mihajlović da jedan član Vlade radi protiv interesa države

Vlada i predsednici stranaka koje je čine nisu razmatrali da li neki ministar radi protiv interesa države, izjavio je premijer Srbije Ivica Dačić.

On je, povodom izjave ministarke Zorane Mihajlović da jedan član Vlade radi protiv interesa države, rekao da nije rešavano to pitanje i da od nje nisu dobili nikakvu zvaničnu informaciju o svemu tome.

- Postoje legalni načini da se sve to uradi, postoje predsednici stranaka koji čine vladajuću koaliciju i tu temu nismo razmatrali - rekao je on.

Dačić je istovremeno ukazao da ne treba o tim stvarima govoriti na način kako je urađeno i da, ako postoje takve informacije, o njima treba razgovarati sa ljudima koji vode državu.

- Znate da je bilo mnogo glasina oko završetka velikih poslova, koje smo završili - rekao je Dačić, poručivši da "nervozu treba smanjiti".

Dačić je prethodno prisustvovao vežbi zatvorskih čuvara i Žandarmerije u zatvoru Padinska Skela, zajedno sa ministrom pravde i državne uprave Nikolom Selakovićem.

Upitan o izjavi stranačke koleginice Zorane Mihajlović, Selaković je odgovorio da očekuje da će ona reći na koga je mislila "onome kome treba to da kaže".

Selaković, koji je funkcioner SNS-a, dodao je i da ga brine to što se otvoreno ne govori o tome što je ministarka izjavila.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje

    27. novembar 2013 | 16:28

    @marinna...gresis...ne rade oni protiv drzave..oni su svi drzava i zaduzuju se preko nase grbace.. rade protiv naroda ustvari koji je za njih glasao...ali nije narod kriv...sistem je..koji vec predugo upravlja tako svim ljudima na svetu...

  • lovac na bele medvede

    27. novembar 2013 | 15:52

    Pa to uopste nije vazno! Za Ginisa je koji srpski politicar zaista radi za interes Srbije i nikog vise! Ovo su Zoranine budalastine, kao i mnoge druge njene izmisljotine do sada! U interesu Srbije ona i svi vi politicari treba te sto pre na terapiju!

  • Marrina

    27. novembar 2013 | 15:50

    Pa svi vi radite protiv drzave...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA