Stefanović: Pokušavaju da izvrše linč SNS-a

 
  • 9

- U Skupštini Srbije vlada zatrovana atmosfera u kojoj DS pokušava da izvrši linč Aleksandra Vučića, ministara iz SNS-a i svih iz te stranke - kaže potpredsednik naprednjaka

Potpredsednik Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da Demokratska stranka novim talasom uvreda na račun SNS-a pokušava da prikrije katastrofalno stanje koje je ostavila za sobom, kao i milijarde dinara koje je njihov lider Dragan Ðilas zaradio.

- U Skupštini Srbije vlada zatrovana atmosfera u kojoj DS pokušava da izvrši linč Aleksandra Vučića, ministara iz SNS-a i svih iz te stranke - rekao je Stefanović novinarima u Skupštini Srbije.

On je naveo da DS, "brutalno zloupotrebljavajući" direktne prenose sednica parlamenta, predstavnike vlasti i SNS naziva diktatorima, govori da SNS pokušava da izvrši fašizaciju društva, a zapravo tako žele da prikriju katastrofalno stanje u društvu i državi koje je ostalo iza njih.

Stefanović je precizirao da šef poslanika SNS-a Zoran Babić nije rekao da je neko iz DS-a nekog ubio kada je govorio o genocidu nad radnim mestima, već je govorio metaforično o ljudima koji su zbog politike DS-a ostajali bez posla.

- Šef poslanika DS Borislav Stefanović je danas rekao da smo fašisti. Svakoga dana Aleksandra Vučića po hiljadu puta nazivaju diktatorom i očekuju da sedimo u klupama i ćutimo. Nećemo ćutati, podsećaćemo ih na ono što su radili - rekao je Stefanović.

Prema njegovom uverenju, niko ni u DS-u ne može da kaže da je moralno prihvatljivo da se neko na vlasti toliko obogati, jer ni u jednoj drugoj državi to nije prihvatljivo.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uništena granata iz Prvog svetskog rata u Deliblatskoj peščari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    21. novembar 2013 | 13:59

    Vi Stefanoviću dve godine svakodnevno vršite medijski linč nad Đilasom i svim demokratama. Vi vršite linč nad svim ljudima koje ste bez osnova uhapsili, a posle ih puštate, jer nemate dokaza. Užasno je Stefanoviću, sve ovo što ste doneli dolaskom na vlast

  • Milos Stanivukovic

    21. novembar 2013 | 14:20

    Ne treba DS i Ostali da pricaju neistine o SNS. Dovoljno je da neko iz SNSa progovori, i eto vec neistine. Svi zajedno, SNS, DS, SPS, LDP..., ste bruka, ali smo vas mi gradjani doveli na vlast i sada moramo da trpimo. Jos neko vreme. Ali, i vreme ce da prodje.

  • Milos.sm

    21. novembar 2013 | 15:44

    Alo bre ! Dve godine ste na vlasti, propadosmo ko m..a kroz pocepane ćega,ili standard gradjana ili fajront ! Dosta vise opozicije,zavera,ovih,onih..ocu standard,za svoju porodicu i sve ostale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA