Antić kandidat SPS-a za gradonačelnika!

 
  • 4

- Sasvim je logično da kandidat za gradonačelnika bude neko ko poznaje kako funkcioniše Grad Beograd, neko ko se u prestonici afirmisao, koga Beograđani prepoznaju kao socijalistu, ko je ostvario dobre rezultate. S druge strane, Aleksandar Antić je u gradu prvi čovek SPS - rekao Nikola Nikodijević, sekretar IO GO SPS

Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda je Aleksandar Antić, aktuelni ministar saobraćaja, najavio je za list "Danas" Nikola Nikodijević, sekretar IO GO SPS.

Obrazlažući kandidaturu Antića za prvog čoveka glavnog grada, Nikodijević ističe da je to najlogičnije rešenje.

- Kod nas u partiji se znaju procedura i red, mi smo stara partija i pravila se poštuju. Sasvim je logično da kandidat za gradonačelnika bude neko ko poznaje kako funkcioniše Grad Beograd, neko ko se u prestonici afirmisao, koga Beograđani prepoznaju kao socijalistu, ko je ostvario dobre rezultate. S druge strane, Aleksandar Antić je u gradu prvi čovek SPS. Dakle, tako to kod nas ide, sve po redu i procedurama - rekao je on.

- Ukoliko Antić bude izabran za gradonačelnika, on će, naravno, podneti ostavku na mesto ministra saobraćaja i preći na gradonačelničku funkciju. Tokom kampanje, biće i u ulozi ministra - obrazlaže Nikodijević.

Nikodijević najavljuje da će se izbori za Skupštinu grada Beograda održati u martu sledeće godine.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Video: Ministar Lončar obišao Klinički centar Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    16. novembar 2013 | 09:58

    eto kpliko politicke partije misle na gradjane koji ih placajuci debele poreze finansiraju. ovaj covek mu dodje kao zakrpa za wve ono sto po politickom dogovoru partija na vlasti pripada. pa jos nije ni se u stolicy ministra za koju ja mislim nije kvalifikovan predlazu ga za gradonacelnika. pa zar tako velike partije nemaju nikog vuse nego setaju jednog coveka tamo- amo?

  • Saraj

    16. novembar 2013 | 12:36

    Zasto ne angazuju nekoga ko nije u partiji, nije bio na funcijama preko partuje. Covjek iz naroda. Neki profesor , à ne politicar. Mislim da nam je dosta politicara i njihove manipulacije

  • Haj

    16. novembar 2013 | 14:08

    ZAR SE PLAŠITE IZBORA? BEOGRAD IMA PRAVO DA BEOGRAĐANI IZABERU GRADONAĆELNIKA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA