Stojanović: Srbi će formirati vlast u svih šest opština na Kosovu!

 
  • 3

- Sačekaćemo da se završi drugi izborni krug, i da vidimo šta će se desiti na severu, naročito u Kosovskoj Mitrovici. Kad se to završi, počećemo da pravimo ZSO - kaže kandidat Građanske inicijative Srpska za gradonačelnika Gračanice

Kandidat Građanske inicijative Srpska za gradonačelnika Gračanice Branimir Stojanović kaže da je na lokalnim izborima u svim srpskim sredinama južno od Ibra izlaznost bila odlična i nada se da će, posle drugog kruga glasanja, Srbi formirati vlast u svih šest opština.

Stojanović je za RTS rekao da očekuje da bi zajednica srpskih opština mogla da bude formirana "mesec i po do dva po završetku drugog kruga izbora".

- Sačekaćemo da se završi drugi izborni krug, i da vidimo šta će se desiti na severu, naročito u Kosovskoj Mitrovici. Kad se to završi, počećemo da pravimo zajednicu srpskih opština - rekao je on u Zvečanu za Jutarnji program RTS-a.

U očekivanju konačnih rezultata, Stojanović je rekao da se nada da će Srbi formirati vlast u svih šest opština južno od Ibra, kao i da će se videti da li će se u svim tim opštinama ići na drugi krug glasanja 1. decembra.

- Fali nam mali broj glasova da u opštini Gračanica ne idemo na drugi krug, i to će se znati za nekoliko dana - najavio je kandidat GI Srpska na izborima za gradonačelnika Gračanice.

Centralna izborna komisija je juče saopštila da je prema preliminarnim rezultatima Stojanović na izborima za gradonačelnika osvojio 48,91 odsto glasova, i da nisu izbrojani uslovni glasovi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Advokat Marko Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neverovatno

    5. novembar 2013 | 10:32

    Daj Bože

  • aca i toma sd

    5. novembar 2013 | 18:23

    Narod je pobedio.Briselski sporazum je nistavan.KIM je deo Srbije a izdajni\ci to dobro znaju.

  • aca i toma sd

    5. novembar 2013 | 18:22

    Ustavni sud mora da ponisti Briselski sporazum .A izbore na KIM je morala da raspise Skups.Srbije .Narodje bojkotom pokazao da sve zna .Vlada je gotova .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA