EULEKS, KFOR i kosovska policija rade na identifikovanju ekstremista

 
  • 3

- Euleks je svestan teških događaja koji su se desili na severu Kosova i incidenata koji su prekinuli glasanje na nekoliko glasačkih mesta. Veoma ozbiljno shvatamo ovu situaciju i pružamo dodatnu podršku Kosovskoj policiji - rekla je Solomon

Euleks sa Kosovskom policijom i KFOR-om radi na identifikovanju onih koji su izvršili napade na biračka mesta, a polupane glasačke kutije iz severnog dela Kosovske Mitrovice prebačene su u južni deo, rekla je Dragana Nikolić Solomon iz kancelarije za medije Misije Euleks.

- Euleks je svestan teških događaja koji su se desili na severu Kosova i incidenata koji su prekinuli glasanje na nekoliko glasačkih mesta. Veoma ozbiljno shvatamo ovu situaciju i pružamo dodatnu podršku Kosovskoj policiji - rekla je Solomon.

Ona je podvukla da je Euleks pružio logističku podršku OEBS-u da se glasačke kutije prebace u južni deo Kosovske Mitrovice.

- Sarađujemo zajedno sa Kosovskom policijom i KFOR-om kako bi se identifikovali i prepoznali ljudi koji su izvršli napade na biračka mesta -zaključila je Solomon.

Srpski ekstremisti polupali su glasačke kutije u tehničkoj, medicinskoj i školi "Sveti Sava" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Prilikom napada na glasačka mesta oni su bacali suzavac na građane i čalnove biračkih odbora, a dve žene su u ovim incidentima povređene.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Simonida Stanković: Umetnost prepoznaje onaj koji je celovit

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NL

    3. novembar 2013 | 21:21

    Ovo je Balkan, ovo je Afrika!!!!!!!

  • Kurbla

    4. novembar 2013 | 07:07

    Nalogodavca treba naći! Bez hapsenja nalogodavca čitav cirkus nema smisla. Kakav Tači, kakvi bakrači. Prvo su počeli da kukumavče preko medija, pa kad ni od toga nije bilo ništa, poslali svoje mandove. Ima snimak, biće ih lako identifikovati, a onda nalogodavca u aps. Ionako je već prekršio Ustav.

  • Hallo...

    4. novembar 2013 | 07:05

    NL@ ... Disi malo Ne moras bas sve kom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA