DODIK: Srpska za izlazak Srba na izbore na KiM

 
  • 11

- Jedina odgovornost leži na rukovodstvu Srbije, i ako su oni procenili da treba izaći na izbore, naravno da i mi to treba da podržimo - rekao je predsednik RS

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska podržava stav državnog vrha Srbije da je potrebno izaći na lokalne izbore na Kosovu, zakazane za 3. novembar.

- Jedina odgovornost leži na rukovodstvu Srbije, i ako su oni procenili da treba izaći na izbore, naravno da i mi to treba da podržimo - rekao je Dodik novinarima na beogradskom Sajmu knjiga.

On je dodao da se Republika Srpska protivi priznavanju Kosova od strane BiH, kao i da je njeno rukovodstvo iskazalo stav koji "korespondira sa zvaničnim politikom Srbije, i ostaće na tome".

- RS i ja lično podržavamo politiku Srbije vezano za kosovsko pitanje, jer je to u Srbiji državno pitanje broj jedan - rekao je Dodik.

(Telegraf.rs/ Beta)

Video: Ambasadorka Srbije u Izraelu na godišnjicu masakra: Užasi počinjeni tog dana su nezamislivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ismeta

    25. oktobar 2013 | 17:59

    Dobro jutro Kolumbo sto ti znas o Kosovu a i ne tice te se jer sa Kosovom koji je medjunarodno priznat mozes samo da im zavidis jer tvoj entitet nije i ne moze biti drzava kad vec imas medjunarodno priznatu BiH

  • MlinarChe

    25. oktobar 2013 | 18:26

    Covek treba da da svoje misljenje, jedan je od predstavnika Srpskog naroda, sposoban je, treba srbima na Kosovu da znaci ovo.

  • Abc

    25. oktobar 2013 | 17:29

    Zbog cega se Dodik petlja kad nije sposoban ni kod sebe da resi probleme !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA