Priština žali zbog otkazivanja Vučićeve posete Kosovu

 
  • 10

Savetnik kosovskog premijera Bekim Čolaku rekao je da mu je žao što je Aleksandar Vučić otkazao posetu Gračanici i Leposaviću

Priština je izrazila žaljenje zbog otkazivanja posete prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića Leposaviću i Gračanici planirane za sutra.

Savetnik kosovskog premijera Bekim Čolaku je u izjavi na portalu Lajmi.net naveo da žali zbog otkazivanja, i dodao da je Vučić dobio pozitivan odgovor za posetu koja je po tumačenju Prištine bila "humanitarnog i verskog karaktera."

Prema njegovim rečima, u okviru iste posete traženo je da na Kosovo dođe i ministar bez portfelja u vladi Srbije Aleksandar Vulin, ali njemu je saglasnost uskraćena zbog toga što je, kako oni navode, 17. oktobra "ilegalno ušao na Kosovo".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Uručenje nagrade "Krisatalna koala" Radošu Bajiću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • smoky

    22. oktobar 2013 | 21:25

    O vucko jel to ono kosovo srbija jos uvek ? Jesil objasnio narodu to juce u areni? I niko nam nije rekao koliko je kostala ona zurka na ovou krizu?

  • CCCC

    22. oktobar 2013 | 22:52

    Mnogi od vas gledaju na Kosovo u fazonu ''sta me briga,ja nemam veze sa Kosovom,neka su ga dobili Siptari'' ,ali ne zaboravite mozda ce sutra to ''Kosovo'' doci kod vas.Tada cete verovatno drugacije razmisljati,ali mozda ce biti kasno,nazalost. SRBIJA!!!

  • milos Pariz

    22. oktobar 2013 | 22:10

    Ubise se i sahranise sto im radikal nije dosao. Dajte malo objektivnije izvestaje. Nismo mi debili. Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA