ĐILAS: Ko se plaši neka ustupi mesto

 
  • 12

Lider demokrata pozvao je, na sednici Glavnog odbora, članove stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju

Lider Demokratske stranke (DS) Dragan Ðilas pozvao je članove te stranke da istraju i imaju hrabrosti da menjaju Srbiju, da ne odustaju od svojih ideja i poručio da je on spreman za to i da od njih očekuje da ga prate.

- Svi zajedno imamo hrabrosti da to uradimo, ali koji to ne mogu ili se plaše neka ustupe mesto onima koji se ne plaše. Ja sam spreman i očekujem da ćete me pratiti - rekao je Ðilas na sednici Glavnog odbora DS.

Ðilas je poručio da je samo glas za DS glas protiv SNS i SPS i da građani ne mogu biti sigurni da, ukoliko budu glasali za druge stranke, one neće ući u koaliciju sa SNS i SPS i prihvatiti njihov način rada.

On je poručio i da DS ne može da bude u koaliciji sa onima koji drugačije razmišljanju i imaju drugačije vrednosti od njih, ali da želi da sarađuje sa svima koji žele dobro Srbiji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lisac

    20. oktobar 2013 | 14:19

    Ds je bio na vlasti i sta ste uradili?opljackali srbiju ,zaduzili srbiju i osiromasili gradjane.pokrali sve sto je moglo i ono sto nije moglo ,pa vi sada pricate o drugima.treba ispitati i tvoju imovinu djilase,kako si je stekao i svima ostalima iz DS.a pogotovo tadica.ma vama treba oduzeti sve, i poslati vas na goli otok.

  • Rr

    20. oktobar 2013 | 14:51

    U go...ma smo Jagoda zvog tvojih demokrata..ideje su im savrsene,da unakaze Srbiju ,i pritom obogate...

  • Jagoda

    20. oktobar 2013 | 14:16

    DS ne sme da odustaje od svojih ideja i borbe da se te ideje i sprovedu u delo. Može sns da se busa u grudi, neke od tih ideja da prisvaja, ali one nisu njihove, nisu im u srcu i pojma nemaju kako da ih sprovedu. Ovo stanje beznađa koje se oseća svuda u zemlji to jasno i pokazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA