VUČIĆ: Suprotstavljamo se pljačkanju naroda

 
  • 18

Prvi potpredsednik Vlade Srbije istakao je da postoje "mrzitelji" kojima svaki uspeh SNS smeta i dodao da su Tomislav Nikolić i on pokazali da su ostali najbolji prijatelji i da odlično sarađuju

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas u Nišu da SNS nikad neće postaviti pljačkanje našeg naroda kao vrhovni princip svoje politike, već će se uvek tome suprostavljati.

Vučić je dodao da nikada nije lako biti naprednjak i da će od mnogih trpeti vređanja zbog te svoje pripadnosti, ali da je juče po sletanju prvog aviona "Air Serbia" prvi put video da se Srbija suprostavila "mrziteljima" kojima svaki uspeh SNS smeta.

- Uspeh Srije je njihov neuspeh. Odmah su našli  manu kompaniji "Air Serbia", ali oni bi odmah našli manu i Murinju kada bi ga doveli za trenera fudbalske reprezentacije Srbije - napomenuo je Vučić.

On je zahvalio predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću što je podržao ekonomske mere koje je donela vlada, "a nije morao da se oglašava povodom toga".

- Moraćemo da pobedimo hroničnu apatiju, da nadoknadimo znojem ono što bismo sutra plaćali glađu - rekao je Vučić, obraćajući se pristalicama, članstvu i okupljenim građanima ispred Narodnog pozorišta gde se očekuje početak Konvencije SNS povodom petogodišnice postojanja stranke.

Prvi potpredsednik Vlade je istakao da se nepopularnim merama koje su morale biti donete ispravlja ono za šta je neko drugi kriv.

- Narod je razumeo te mere, a najviše su im se suprostavljali oni koji su najbogatiji, dok narod koji živi pošteno rekao - mi možemo da se strpimo još godinu dana. Oni koji nisu otimali znaju kako smo živeli i znaju da smo trošili više od mogućnosti, od onoga što smo stvarali - poručio je Vučić.

Zahvaljući se građanima na podršci pred početak Konvencije SNS, Vučić je rekao: "Vi biste bez mene svakako uspeli, a ja bez vas nikako".

Vučić je najavio da će se na sutrašnjoj Konvenciji stranke povodom petogodišnjice rada u Beogradskoj areni prisutnima obratiti Tomislav Nikolić, dodajući da su on i Nikolić pokazali da su ostali najbolji prijatelji i da odlično sarađuju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZZ

    20. oktobar 2013 | 13:56

    Tako je... "Suprotstavljate" se tako što ćete isti opljačkati pre svih! A šte tiče "mrzitelja", pa nema ih, jer ni upeha SNS-a nema!!! Ako ima, daj bar nevedite neki!

  • Boki021

    20. oktobar 2013 | 14:25

    A sta su nove mere ministra Krstica? Uzimanje od naroda i davanje drzavi! Te mere sam i ja znao da uvedem! Uvesce jos poreza pa i porez na porez!

  • losmi

    20. oktobar 2013 | 14:10

    Pozdravio te Jezda! Postenjacino!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA