Antić: Ne rušim Vučića, on i Nikolić se odlično slažu!

 
  • 3

- U ponedeljak imao odvojene sastanke sa predsednikom Republike i vicepremijerom Srbije i među njima nema nikakvog spora - kaže savetnik predsednika Srbije

Savetnik predsednika Srbije Oliver Antić izjavio je za NIN da je u ponedeljak imao odvojene sastanke sa predsednikom Republike Tomislavom Nikolićem i sa vicepremijerom i predsednikom Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandrom Vučićem, kao i da među njima nema nikakvog spora.

Kao dokaz Antić je naveo da mu je Vučić rekao da ga imenuje za predsednika političkog saveta stranke.

Oliver Antić je negirao da ruši Vučića "iznutra", ali je indirektno optužio biznismena Miroslava Miškovića da plete mrežu protiv Vučića, prenosi NIN.

(Telegraf.rs / Izvor: NIN)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    16. oktobar 2013 | 18:03

    Nema razloga da se ne slazu! Vucic je opravdao poverenje koje mu je Nikolic ukazao na svakom zadatku i verujem da ce se tako i nastaviti.

  • Crni

    17. oktobar 2013 | 08:02

    Kod nas se rodena braca neslazu. Zato me ovo i necudi. Pa nisu nama na grbu cetiri slova "s" sluvajno okrenula leda jedno drugom

  • Sanja

    16. oktobar 2013 | 19:42

    Nikolic nije pogresio sto je ukazao veliko poverenje Vucicu, pre svega mislim na vodjenje SNS-a kao i borba protiv korupcije! A ove price o njihovom neslaganju su potpuno nepotrebne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA