Jovanović: Spreman sam da razgovaram i sa Vučićem!

 
  • 15

- Moja obaveza je da mu kažem koje se sve greške sada čine, zašto je važno promeniti način funkcionisanja društva, zašto nam trebaju normalni izbori - kaže lider LDP-a

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je spreman da razgovara i sa predsednikom Srpske napredne stranke i potredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, poručivši da se lider naprednjaka nalazi u situaciji koja je neodrživa.

- Moja obaveza je da mu kažem koje se sve greške sada čine, zašto je važno promeniti način funkcionisanja društva, zašto nam trebaju normalni izbori, šta je na kraju niza koji je započet s idejom da ako ne mogu da vam dam posao mogu da vam dam svoju verziju pravde - rekao je Jovanović u intervjuu NIN-u.

Prema njegovom mišljenju, Vučić se nalazi u situaciji koja je neodrživa, dodajući da mu manji deo Srbije ne veruje, a veći deo Srbije ne razume.

- Mislim da ljudi u Vrbasu ne razumeju Vučića kad govori o privatnom i javnom sektoru, štednji, Evropi, Kosovu... - kazao je lider liberala.

U nedelji kada se očekuje razgovor predsednika LDP i DS o budućem savezu opozicijonih stranaka, Jovanović kaže i da podržava mere štednje novog ekonomskog programa Vlade Srbije, ali smatra da "ova Vlada nema nikakvu snagu za suštinske promene i zato je potrebna jedna moderna, sposobna, efikasna politička organizacija koju treba da stvaraju zajedno DS i LDP".

- U dosadašnjim razgovorima sa predsednikom DS Draganom Ðilasom jedino što je postignuto je da je formiranje saveza opozicije postalo tema, ali sledi izrada zajedničkog programa oko kojeg bi se okupile i druge stranke i organizacije - kazao je Jovanović.

(Telegraf.rs / Izvor: NIN / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baccko

    16. oktobar 2013 | 13:37

    narkomane ko tebe pita za bilo šta!

  • Tiffany

    16. oktobar 2013 | 13:52

    Cedomire, ostavi Vucica da obavlja svoj posao. Ti si se vec "dokazao" u politici. Dosadan si. Smetas. A pravo je cudo da nisi u zatvoru. Ti znas zasto.

  • SRBA

    16. oktobar 2013 | 14:01

    Dokle ce ovaj da smrducka...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA