Mihajlović: DS će doživeti sudbinu SRS-a!

 
  • 12

- Nikada nisam bila niti simpatizer, niti član Srpske radikalne stranke, a kako se danas ponaša DS, čini mi se da će imati potpuno istu sudbinu kao SRS - kaže ministarka energetike

Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović odbacila je danas kao besmislene ocene iz Demokratske stranke da u javnim istupima umesto argumenata koristi "radikalske uvrede":

- Nikada nisam bila niti simpatizer, niti član Srpske radikalne stranke - rekla je Mihajlović Tanjugu.

Ona je, međutim, primetila da joj se čini da će DS doživeti sudbinu radikala:

- To kako je radila DS, kako je radio Dragan Ðilas, kako se danas ponaša DS, čini mi se da će imati potpuno istu sudbinu kao SRS - rekla je Mihajlović.

Funkcioner DS-a Borko Stefanović je ranije danas rekao da Mihajlović "koristeći uticaj SNS na medije u Srbiji, danima pokušava da sa argumentovane razmene kritike pređe na radikalski teren uvreda".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojana

    9. oktobar 2013 | 15:58

    Slazem se sa ministarkom! DS iz dana u dan pada sve nize i imaju sve manju podrsku naroda, sto ne treba da cudi s obzirom da nemaju nikakve rezultate.

  • marko

    9. oktobar 2013 | 15:47

    Netreba nikoga klevetati vec samo sagledati cinjenice.Svi funkcioneri DS-a su milioneri.Pre 5-og oktobra bili su na menzama studentskih domova i na tetkinim kuhinjama.Mislim da je Boris Tadic predsednik koji je,posle Slobe,najvise stete naneo Srbiji.Ekonomska steta je veca od one Slobine.

  • Ivan

    9. oktobar 2013 | 16:00

    Ministarka je u pravu! Ako nastave sa ovakvim ispadima i losim rezultatima DS-u ne gine sudbina radikala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA