Vučić: Vreme je za štednju, rad i odgovornost

 
  • 12

Lider SNS i vicepremijer objasnio je da država nema novca da bi ga poklanjala, ali da može i hoće da obezbedi zdravu ekonomiju i dobar poslovni ambijent, kako bi se podigla zaposlenost

Predsednik SNS Aleksandar Vučić razgovarao je danas s građanima Bačkog Dobrog Polja, u opštini Vrbas i poručio da je došlo vreme štednje, rada i odgovornosti, kako bi podigli zdravu ekonomiju i omogućili građanima da žive od svog rada, a mladima - da dobiju priliku da rade.

Lider SNS i vicepremijer objasnio je da država nema novca da bi ga poklanjala, ali da može i hoće da obezbedi zdravu ekonomiju i dobar poslovni ambijent, kako bi se podigla zaposlenost.

Vučić je rekao da zna da će biti teško, ali i da će građani znati da je potrebno biti hrabar i odgovoran, da bi posle dugog vremena u zemlji bilo bolje.

- Oni koji su govorili da je sve lepo i prikrivali stvarnost, uzimali pare, zaduživali se, sve dugove i teret su ostavljali na naša leđa i leđa naše dece -  rekao je Vučić i dodao da bi takvo ponašanje, da je nastavljeno, dovelo državu do potpunog bankrota i sloma.

- Nećemo to da dozvolimo - poručio je Vučić i dodao da se bez rada ništa neće postići.

On je rekao da izbori, koji su u opštini Vrbas zakazani za 13. oktobar, i postoje zato da bi ljudi svojim izborom uticali na promenu stvarnosti, da bi kaznili one koji nisu dobro radili i nagrađivali one koji dobro rade i kojima veruju.

Vučić je rekao i da očekuje da će na pregovorima u Briselu "prevladati zdrav razum" i da će srpskim zvaničnicima biti omogućeno da odu na Kosovo pre izbora 3. novembra.

Izbori u opštini Vrbas zakazani su za 13. oktobar.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Video: Sastanak Vučića sa Fon der Lajen

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srle

    5. oktobar 2013 | 15:02

    Povraca mi se kad ga vidim

  • Bogoje

    5. oktobar 2013 | 14:24

    Demagogija. Odricemo se nekoliko triliona i Kosmeta a molimo mmf za sicu. No dramoser picousti samo to i radi odkako je na politickoj sceni Srbije i da se posetimo pravnik bez dana radnog staza a drzi pridike sta i kako treba raditi.

  • стрептомицин

    5. oktobar 2013 | 16:22

    Верујеш ли ти у ове небулозе што износиш? Ми не! Пошто нико не слуша те глупости, престани више!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA