VUČIĆ: Posao SNS-a da obezbedi modernu i naprednu Srbiju

 
  • 11

Prvi potpredsednik Vlade Srbije je poručio građanima da naprednjaci nikada neće vladati bez podrške naroda

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je posao Srpske napredne stranke da obezbedi modernu i naprednu Srbiju i bolji život za njene građane.

Vučić smatra da će već u narednih godinu dana da se zaposli desetine hiljada ljudi, da će se raditi na smanjenju fiskalnog deficita i javnog duga, ističući da su to ključni zadaci vlade.

On je poručio građanima da od njih traži strpljenje, više rada i odgovornosti, kao i podršku za teške reforme koje se moraju preduzeti.

Prema njegovim rečima, neki su sprovodili neodgovorne reforme, otimali od građana, od penzionera, a to se ubuduće neće raditi.

- Brojni teški poslovi su pred nama i uz vašu snagu i energiju u tome ćemo uspeti, jer bez vaše snage i energije ništa ne bismo mogli da postignemo - istakao je Vučić.

On je rekao da SNS nikada neće vladati bez podrške naroda i dodao da se sada jasno vidi ko u narodu tu podršku ima.

- Ja sam uvek bio zagovornik poštovanja legitimiteta. Mi ne želimo da vladamo bez podrške naroda, jer smo bez podrške naroda niko i ništa. Ako se na bilo koji način dovede u pitanje podrška građana, mislim da su izbori jedino rešenje - rekao je Vučić i dodao da naprednjaci neće bežati od izbora, iako oni u ovom trenutku nisu potrebni.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    29. septembar 2013 | 11:56

    Ne zamajavaj vise ljude

  • Pecanac

    29. septembar 2013 | 11:36

    URA STGO SPASITELJ...?

  • Zemunac

    29. septembar 2013 | 13:47

    Pazi i lud vidi i oseti da ste napravili i da pravite nazadnu Srbiju i da ste uveli i da uvodite moderno ropstvo.Svi smo osetili mnogo loseg od vas i to toliko da su nam zivoti i opstanak ugrozeni.Nismo vas izabrali da radite kontra od onoga sto se obecavali.Na pr:cena el.energije je trebala 20% dole a ne gore.Mnogo ste bezobrazni,bahati i uzasni.Narod umire na svim poljima a vi pricate sarene laze-sram vas bilo sve sa vama na celu!Riba smrdi od glave bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA