Mirović: Nastaviću dobre projekte

 
  • 2

- Trudiću se da na mestu ministra za regionalni razvoj i lokalnu samoupravu nastavim dobre projekte koji su započeti - kaže budući ministar regionalnog razvoja

Potpredsednik SNS Igor Mirović, koga su naprednjaci predložili za ministra regionalnog razvoja i lokalne samouprave, kaže da mu je taj resor "posebno blizak" i da će se na tom mestu truditi da nastavi dobre projekte koje je Ministarstvo započelo, jer nije od onih koji poništavaju dobre rezultate.

- Istovremeno, u dogovoru sa Ministarstvom finansija u narednih nekoliko meseci nastojaćemo da pokrenemo akcije za unapređenje situacije u onim delovima Srbije koji nisu dovoljno razvijeni, uprkos restriktivnom budžetu - najavio je Mirović za današnji "Danas".

Govoreći o infrastrukturnim projektima, Mirović, koji na mestu ministra u rekonstruisanoj vladi treba da zameni Vericu Kalanović iz URS-a, kaže da će veoma važna biti izgradnja auto-puteva Šabac - Zrenjanin i Pojate - Preljina.

- Nastojaćemo da dođemo do konkretnih ugovora zbog čega posebno ohrabruje poseta naše državne delegacije Kini. Takođe, svestan sam da postoji niz strukturnih problema na lokalnom nivou koje ćemo rešavati i eventualnom izmenom zakona - poručuje Mirović, po profesiji ekonomista, koji je i na mestu predsednika Saveta za Vojvodinu SNS.

(Telegraf.rs / Izvor: Danas)

Video: Naoružanog čoveka koji im je pretio izvlačio iz plamena da ga spasi: Nikola iz Čačka je pravi heroj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA