Privode se kraju radovi na rekonstrukciji Vlade Srbije!

 
  • 1

Vlade Srbije održaće sednicu na kojoj bi trebalo da bude usvojen novi zakon o ministarstvima. SNS i SPS donose konačnu odluku o kadrovskim rešenjima

Višemesečna rekonstrukcija vlade konačno ulazi u svoje poslednje sate – u nedelju bi trebalo da budu poznata definitivna rešenja u novom kabinetu Ivice Dačića, ali i eventualne promene u resorima.

Sve će početi sednicom Vlade u 9 sati, na kojoj će biti usvojen zakon o ministarstvima. Koalicioni partneri će se onda razdvojiti - SNS će prvo održati sednicu Predsedništva, pa Glavni odbor, dok će socijalisti tačno u podne održati sednicu predsedništva.

Struktura Vlade ostaće gotovo identična. Jedina promena u rekonstruisanoj Vladi biće razdvajanje resora finanisija i privrede. Neće biti formirano ni ministarstvo za evrointegracije iako je najavljivana ta mogućnost.

Sve je i dalje na stolu, pa se, kako RTS saznaje, još razgovara da li će biti rotacije između dve vladajuće stranke u pojedinim ministarstvima.

(Telegraf.rs / Izvor: B92, Blic, RTS)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    25. avgust 2013 | 09:38

    Uh, jedva čekam da krenu pa da progledamo. Ne mogu više da se patim u haosu i nemaštini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA