Babić: Rekonstrukcija Vlade ušla je u finiš

 
  • 0

- Niko se od nas nije rodio u fotelji. Zadovoljan sam poslom koji sada radim, a za SNS je važno kako građani žive, a ne ko će na koju funkciju - rekao je funkcioner SNS-a

Funkcioner SNS Zoran Babić kaže da će naprednjaci do kraja nedelje, prvo na sednici Predsedništva, a zatim na Glavnom odboru, odlučiti o svojim novim ministrima.

Babić kaže da je "rekonstrukcija Vlade u samom finišu" i da je za SNS najvažnije da se taj posao što pre završi i da Vlada nastavi da radi.

- Ne mogu da vam kažem da li će to biti u sredu ili u petak - rekao je Babić, govoreći o tome kada bi SNS trebalo da odluči o novim ministrima.

Upitan o navodima medija da bi on mogao da preuzme mesto predsednika Skupštine Srbije u slučaju da Nebojša Stefanović pređe u Vladu, Babić je rekao da je za SNS važno kako građani žive, a ne ko će na koju funkciju.

- Niko se od nas nije rodio u fotelji. Zadovoljan sam poslom koji sada radim - rekao je Babić, zamenik šefa poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA