MIHAJLOVIĆ: Niko nije tražio smenu Dačića

 
  • 4

- Ja bih rekla da tu neko zamenjuje teze, a to nije Srpska napredna stranka - rekla je potpredsednica SNS, objašnjavajući da niko nije tražio od Ivice Dačića da se povuče iz MUP-a

Ministarka energetike i potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je da niko nije tražio od premijera Ivice Dačića da se povuče iz MUP-a.

- Ja bih rekla da tu neko zamenjuje teze, a to nije Srpska napredna stranka - rekla je Mihajlović u intervjuu za dnevni list Blic.

Ministarka je odbacila tvrdnje da SNS nema dovoljno kadrova zbog kojih ta stranka mora da poseže za strancima.

- To su komentari opozicije i to one koja nas je dovela u jednu od najtežih kriza. Mi se trudimo da prilagodimo kadrovska rešenja ciljevima vlade i prilikama u kojima se nalazimo. Ne delimo mandate prijateljima - rekla je ona.

Ona je rekla da "ne misli ništa" o mogućim kadrovskim rešenjima Socijalističke partije Srbije za mesta u Vladi posle rekonstrukcije, kao što "nije mislila ništa ni kada je SPS izabrao da Dušan Bajatović bude direktor Srbijagasa".

- Nema emocija niti je to pitanje partijskih odnosa. Oduvek sam se zalagala za promenu načina funkcionisanja Srbijagasa, jer sadašnje poslovanje sa ogromnim dugovima i rapidno smanjenje kapitala ugrožava upravo projekte koji se rade sa Rusima - rekla je ona.

Zorana Mihajlović je rekla da niko, pa ni Rusi, neće podržati da im sopstveni projekat bude ugrožen jer neko preduzećem ne upravlja na pravi način.

(Telegraf.rs / Beta)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA