Tači pozvao Srbe da izađu na izbore

 
  • 5

Kosovski premijer Hašim Tači obećao Srbima na severu da će im biti na usluzi i još jednom ih pozvao da izađu na lokalne izbore u pokrajini 3. novembra

Kosovski premijer Hašim Tači ponovo je danas pozvao Srbe da izađu na lokalne izbore u pokrajini 3. novembra i obećao da će vlada u Prištini ispuniti sve obaveze za pripremu izbora.

Tači je izrazio nadu da će Srbi na predstojeće izbore izaći "u solidnom broju", javio je Radio Slobodna Evropa.

- Nestrpljivo očekujemo izbor legitimnog lokalnog rukovodstva i u tom delu Kosova, kako bismo počeli sa socio-ekonomskim investicijama koje će promeniti na bolje život građana, otvoriti nova radna mesta, i podstaći ekonomske i evropske reforme u tom delu Kosova", kazao je Tači na zasedanju Vlade.

On je dodao da će izbori poslati najbolju evropsku poruku da se Kosovo kreće sigurnim koracima, i da ispunjava evropske kriterijume i standarde.

- Što veće učešće Srba na severu daće još jači smisao celom ovom procesu, a kao premijer zemlje, uveravam Srbe na severu da ćemo im biti na usluzi, da ćemo ispuniti naše obaveze kako bismo izgradili nov i zajednički život - kazao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Otvoren 67. Sajam knjiga u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pevac Hill

    13. avgust 2013 | 23:47

    Au selee brate mili kakve veze ima ovo sa tvojom recenicom zivot je kratak? Pa ne prica se o tome dal je zivot kratak, nego o izborima i nasem narodu Boze me sacuvaj..

  • sele

    13. avgust 2013 | 22:42

    Izadjite na izbore i ponasajte se kao civilizovan narod. Zivot je veoma kratak.

  • Pevac Hill

    13. avgust 2013 | 23:49

    aloooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA