MIHAJLOVIĆ: Neverovatno da samo moj predsednik odlazi sa jedne od funkcija

 
  • 6

- Već sam objašnjavala svoje izjave, ali bilo mi je neverovatno da samo predsednik moje stranke odlazi sa jedne od funkcija, svestan da ne može da podjednako dobro obavlja više poslova - kaže ministarka energetike Zorana Mihajlović

Ministarka energetike Zorana Mihajlović kaže da "poštuje premijera", ali i da joj je neverovatno da "samo njen predsednik odlazi sa jedne funkcije".

Potpredsednica SNS se osvrnula na "strelice" koje razmenjuje sa Dačićem, koji je naveo da on izveštaje o radu ne podnosi Mihajlovićevoj, već skupštinskom Odboru.

- Već sam objašnjavala svoje izjave, ali bilo mi je neverovatno da samo predsednik moje stranke odlazi sa jedne od funkcija, svestan da ne može da podjednako dobro da obavlja više poslova - kaže ona.

Ona je navela i da poruke koje stižu od naprednjaka o tome da bi premijer Dačić trebalo da prepusti ministarstvo policije nekom drugom nisu zvaničan stav SNS.

- Nismo mi tražili tako nešto, ali ja sam o tome razmišljala. Pa ako je to problem u Srbiji, onda sam kriva što mislim - rekla je Mihajlovićeva.

Ipak, ona tvrdi da njene izjave ne znače i izostanak poštovanja prema predsedniku Vlade, niti su znak sukoba sa SPS.

- Naravno da postoji poštovanje. Mi smo Vlada, mi uvek radimo u njenom interesu, bez obzira na to šta mislimo. Vlada će biti stabilna, Vlada će nastaviti da dobro radi. Sada je vreme kada bi trebalo da definišemo nove ciljeve i uđemo u jednu druug fazu rada - rekla je ona.

Kao glavni cilj, ministarka energetike je navela ekonomiju i ponovila da "para ima samo do septembra".

- Pitanje je šta sa parama. Plate i penzije će biti isplaćivane redovno, ali je sada vreme da se nađu nova rešenja za finansije - rekla je ona.

Govoreći o novim imenima ministara i o nazivima funkcija, rekla je da se o svemu "još razgovara".

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA