Nova Srbija održala akciju: "Kako glasaš, tako živiš"

 
  • 0

Sa stranačke akcije poručeno da je više od milion građana nezaposleno, 70 odsto mladih živi sa roditeljima, a svaki deseti stanovnik Srbije je siromašan

Nova Srbija održala je danas akciju "Kako glasaš, tako živiš", sa koje je poručeno da su Srbiji hitno potrebne promene i da sve zavisi od odluke građana za koga će glasati.

Potpredsednica NS Dubravka Filipovski  kazala je da građani skupo plaćaju opstanak Vlade koja je rešila da raspiše izbore u poslednjem trenutku.

- Nezadovoljno je četiri miliona građana, više od milion nezaposleno,  100.000 prima minimalnu zaradu, a 50 odsto stanovnika strahuje od toga da će ostati bez posla – ocenila je Filipovski, i dodala da 70 odsto mladih živi sa roditeljima, dok je veliki broj njih nezaposlen, a svaki deseti građanin Srbije je siromašan.

Direktor NS Borislav Borović smatra da "Srbija ne bi izdržala još jedan mandat aktuelne Vlade, zbog čega ona mora da ode".

Izvor: Tanjug

Video: Promocija knjige Darka Bajića "Film davne budućnosti" na Sajmu knjiga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA