Ilić: Biću ministar i nakon rekonstrukcije

 
  • 5

- Vladajuća koalicija nije u krizi i Vlada Srbije normalno funkcioniše, a ja očekujem da ću biti ministar i nakon rekonstrukcije - kaže ministar građevine i lider Nove Srbije

Ministar građevine i urbanizma u Vladi Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da očekuje da će biti ministar i u rekonstruisanoj vladi.

Ilić je, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao da vladajuća koalicija nije u krizi i da Vlada normalno funkcioniše.

On je rekao da Vlada kreće u novu fazu u oblasti ekonomije i da u Srbiji 10.000 ljudi mora da se zaposli, a na pitanje novinara da li će u rekonstruisanoj vladi ostati ministri iz URS-a, Ilić je odgovorio da to zavisi od njih.

Ilić je rekao da predstoji rekonstrukcija Vlade, da u ekonomiji mora mnogo toga da se uradi, ali da mnogi smatraju da je potrebno podeliti Ministarstvo finansija i privrede i potpuno odvojiti finansije od privrede, o čemu će se tek razgovarati.

Ministar građevine i urbanizma je rekao da "neće biti strašno ako se to podeli".

On je istakao da bi trebalo da bude donet zakon o planiranju i izgradnji koji je potpuno gotov i koji mora da bude revolucija u srpskom građevinarstvu i da bi u toj oblasti trebalo da se reši pitanje konverzije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivke

    22. jul 2013 | 10:27

    Pa ko je bolji ministar u zemlji Tome kazančeta

  • miki

    22. jul 2013 | 10:08

    "Biću ministar i nakon rekonstrukcije" On ko vidovita zorka zna sta ce se desiti i nakon rekostrukcije.....

  • LastHope

    22. jul 2013 | 14:21

    Budi i dalje,pa ipak si ti doktor koji ordinira ispod hrasta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA