VUČIĆ: Niko neće priznati da je loše radio

 
  • 1

- Pronađite mi jednog novinara, ministra ili državnog sekretara koji će reći da nije dobro radio i ja ću vam čestitati na tome - rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u rekonstrukciji Vlade morati da budu postavljeni objektivni kriterijumi za ocenu rada njenih članova, jer je teško pronaći one koji će priznati da nisu dobro radili. On je dodao da očekuje da će u subotu i na sednici Predsedništva SNS "biti naporno" kada se o tome bude razgovaralo.

- Pronađite mi jednog novinara, ministra ili državnog sekretara koji će reći da nije dobro radio i ja ću vam čestitati na tome. Ja sam to pokušao, ali nisam uspeo - rekao je Vučić u Skupštini Srbije.

On je rekao da će zato morati da se postave objektivni kriterijumi za ocenu rezultata rada, iako će oni koji ih nisu ispunili sigurno reći da ti kriterijumi nisu dobri.

- Oni koji nisu ispunili kriterijume u prolaznom vremenu, nisu kriminalci već samo nisu bili dovoljno uspešni u posmatranom periodu - rekao je Vučić.

Proces rekonstrukcije Vlade pokrenut je, kako je podsetio, ne zato što je neko na to primorao vladajuću kaliciju, već zbog osećaja odgovornosti.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    11. jul 2013 | 13:54

    кад је све под вашом рецесијом комунистичком

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA