MIHAJLOVIĆ: Šta bi bilo da je SPS tri puta jači?

 
  • 4

- Svima je jasno da je SNS korektan partner i to najbolje pokazuje rad našeg predsednika Aleksandra Vučića - kaže potpredsednica naprednjaka

Da imamo obrnutu situaciju, da je SPS tri puta jači nego što je SNS, treba li da kažem da bi nas žive pojeli? Svima je jasno da je SNS korektan partner i to najbolje pokazuje rad našeg predsednika Aleksandra Vučića, izjavila je Zorana Mihajlović, potpredsednik naprednjaka.

Ministarka energetike je na taj način odgovorila na optužbe koje stižu iz redova socijalista da se naprednjaci ponašaju neprincipijelno u lokalnim sredinama gde guraju SPS u opoziciju.

Na napomenu da predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ružić poručuje i da korektnost SPS "ima granice", Mihajlović je za "Novosti" rekla da naprednjaci "nisu prešli nikakve granice".

- A možda smo čak kao stranka trpeli i kritike javnosti upravno zbog naše korektnosti prema koalicionim partnerima – kaže ona.

Navodeći da tokom jula očekuje razgovore oko rekonstrukcije Vlade, potpredsednica SNS je na pitanje koliko su osnovane spekulacije da će URS biti isključeni iz Vlade kazala da "zasad nismo razgovarali o promeni koalicionog sporazuma".

- Nismo razgovarali o podelama i drugim nazivima ministarstava, ali budite sigurni da ćemo razgovarati o svakom minitrastvu i svakom minitru. Srbija nema vremna za čekanje, niti za popravljanje greška koje su učinjen iz neznanja i nerada - rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da u Srbiji mora da se radi, a upravo najviše moraju da rade nosioci državnih funkcija.

- Jer, ako jedan (Aleksandar) Vučić može da dolazi prvi na posao i da poslednji odlazi sa posla, da kompletan svoj život podredi promenama koje smo obećali, onda mislim da to moraju da urade svi. I ako se isti taj Vučić bori protiv kriminala i korupcije, onda svaki ministar, državni sekretar, pomoćnik direktora javnog preduzeća mora takođe da se bori - rekla je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA