REKONSTRUKCIJA VLADE: Šut karta za 20 funkcionera?

Na proveri ministri, državni sekretari, direktori u javnim preduzećima...

  • 3

Oko 20 funkcionera u Nemanjinoj 11 biće zamenjeno u predstojećoj rekonstrukciji Vlade, pišu "Novosti".

Razgovori o rekonstrukciji počeće već iduće nedelje, a očekuje se da će biti zamenjeno i nekoliko direktora u javnim preduzećima.

Pregovori o kadrovskom "provetravanju" Vlade počeće na nivou koalicinih lidera koji će utvrditi osnovne principe za smene. Zatim će se detaljno analizirati rezultati svih ministara, državnih sekretara, pomoćnika i zamenika.

Svaka od stranaka koalicije trebalo bi da donese predlog za smene u svojim resorima, a moći će otvoreno da iznesu ko bi trebalo da bude zamenjen i od funkcionera ostalih partija vladajuće koalicije.

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • yugo

    26. jun 2013 | 08:16

    Sjasi Kurto...

  • zikabulka

    26. jun 2013 | 11:25

    Pa da krenemo redom: Veljko Odalovic,Jovan Krkobabic,Suzana Grubjesic,Mladjan Dinkic,Verica Kalanovic,Milutin Mrkonjic,Velimir Ilic,Goran Knezevic,Zarko Obradovic,Slavica Djukic-Dejanovic,Zorana Mihajlovic,Bratislav Petkovic,Milan Bacevic,Alisa Maric; tom spisku dodati i zamenike ministara i gradonacelnika Beograda Dragana Djilasa,zatim direktore javnih preduzeca Dusana Bajatovica,poslanike: Cedomira Jovanovica,Nevenu Adzemovic,Maju Gojkovic,

  • hercegov grad

    26. jun 2013 | 12:17

    verujem da ce jos neko iz DS stranke preci u SNS da bi imali koga da postave na ta radna mesta.Ako pogledate vrh SNS videce te da je cine osobe koje su presle iz drugig stranki radi golog ostanka u vlasti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA