Vučić neće sa DS i SPS, razgovori sa DSS

Specijalnom tužiocu sam, poštujući pravni poredak, saopštio ko se sastajao sa Bojovićem, kaže zamenik šefa SNS

  • 0

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da SNS neće ulaziti u koaliciju da Demokratskom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, dok sa Demokratskom strankom Srbije vodi "korektne razgovore" i da će s tom strankom o višem nivou saradnje razgovarati posle izbora.

- Kao što znate, lični stav je nepromenjen, ali mnogo važnija od mog ličnog stava jeste želja građana Srbije za promenama koje će unaprediti ekonomiju, doneti nova radna mesta, a sve to isključuje koaliciju sa onima koji su doveli zemlju na ivicu gladi. Dakle, nema ništa od koalicije sa DS-om i SPS-om - rekao je Vučić za Novosti.

Vučić je rekao i da će SNS formirati široki narodni pokret, a da će osnov izborne platforme biti napredak srpske ekonomije.

Vučić je ponovio i da je u pismu specijalnom tužiocu saopštio ime visokog državnog funkcionera koji se sastajao sa Lukom Bojovićem neposredno uoči njegovog bekstva i da očekuje da javnost o tome uskoro bude obaveštena.

- Sve što sam znao obelodanio sam specijalnom tužiocu Radisavljeviću. Time sam pokazao da poštujem kritike koje su mi uputili stručni ljudi. Nisam želeo da stičemo političke poene na toj temi, i bez obzira na to šta mislimo o političkim protivnicima, pokazao sam da poštujem pravni poredak Srbije - rekao je Vučić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA