Pretučen funkcioner DSS u Zaječaru!

Trojica momaka u belim majicama s brojem dva na njima, što je obeležje izborne liste SNS u Zaječaru, pretukli su jutros Dragomira Ninića, aktivistu DSS

  • 2

Trojica momaka u belim majicama, s brojem dva na njima, što je obeležje izborne liste SNS u Zaječaru, pretukli su jutros Dragomira Ninića, aktivistu DSS.

- Prišla su trojica mladića, u belim majicama na kojima je bio broj dva, i pitali me ko sam ja da bunim narod i širim lažnu propagandu. Pokušao sam da im odgovorim, ali me je jedan od njih uz povik: ''Ovo ti je zbog toga što deliš olovke i upaljače'' udario pesnicom u glavu, nakon čega sam pao na zemlju - kazao je Ninić.

Napadači su, potom, nastavili da udaraju Ninića, nanevši mu povrede glave i lica. Onda su uskočili u auto i pobegli s lica mesta.

Ovim povodom oglasila se saopštenjem i Policijska uprava u Zaječaru u kome se navodi da je, po prvim informacijama, Ninić bio u vidno alkoholisanom stanju, kao i da se za počiniocima traga.

- Ne ulazim u to da li je Ninić bio pijan. Ali i da jeste, to nije opravdanje da bude pretučen. Nije posao policije da se dopisuje sa medijima, već da pronađe počinioce - kazao je Dejan Čulić, član IO DSS.

A u zaječarskom SNS kažu da je u pitanju prljava kampanja njihovih političkih protivnika, koji pokušavaju da srozaju ugled naprednjaka.

- Naši aktivisti nisu učestvovali u tuči, jer su dobili jasna upustva da ne ulaze u sukobe - istakla je Branislava Tošić, kandidat za odbornika SNS u SG Zaječara.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    13. jun 2013 | 16:01

    XAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ДЕМОНКРАТСКИ

  • ЂУЈИЋ МОМЧИЛО

    13. jun 2013 | 18:27

    ПАРТИЈАШИ ПРОКЛЕТЕ ВАМ ДУШЕ, НА КОМАДЕ РАЗДРОБИСТЕ СРБСТВО!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA