VUČIĆ: Izbori u ovom trenutku nisu potrebni Srbiji!

 
  • 10

- Da li će to biti tema za desetak dana zbog neke nove čudne situacije, to čovek u Srbiji nikada ne može potupno da isključi. Da li je to nešto što građani Srbije žele? Pa, nije - izjavio je Vučić zaključivši da u ovom trenutku niko ne razmišlja o izborima

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da u ovom trenutku izbori nisu nešto što je potrebno Srbiji, ali da su u SNS napravljene interne analize rada ministara iz te stranke i direktora javnih preduzeća.

- Siguran sam da u narednih desetak dana niko o tome neće govoriti u Srbiji. A, da li ćemo posle toga o tome razgovarati, hoćemo i nemamo problem da pravimo analizu- izjavio je Vučić i dodao da su naprednjaci napravili interne analize rada direktora javnih preduzeća i ministara koje je predložila SNS.

On je precižirao da će se sa tim ići pred Glavni odbor SNS, a onda će članovi stranke da odluče šta misle o njihovom radu.

- Kažite mi kada time (rekonstrukcijom vlade) uopšte se da se bavimo? Kada je bila prilika da o tome razgovaramo? - odgovorio je Vučić na pitanje da li se odustalo od rekonstrukcije vlade.

Vučić je rekao i da se u ovom trenutku ne razmišlja o izborima i da postoji stav da to nije potrebno Srbiji u ovom trenutku.

- Da li će to biti tema za desetak dana zbog neke nove čudne situacije, to čovek u Srbiji nikada ne može potupno da isključi. Da li je to nešto što građani Srbije žele? Pa, nije - završio je Vučić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Lakićević: 8 dece poginulo u Srbiji u avgustu u saobraćajnim nesrećama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sindjelic Stevan

    1. maj 2013 | 17:58

    Izbori nego sta i to pre svega zbog Veleizdaje Kosova i Metohije ovim samoubilackim sporazumom iz Brisela.Nikada tokom predizborne kampanje stranke na vlasti nisu spomenule da ce potpisati ukidanje svih institucija drzave Srbije na nasem svetom Kosovu i Metohiji i prakticno priznanje nezavisnosti tzv drzave Hasima Tacija, zato su izbori odmah vise nego neophodni.

  • Aleksandar KM

    1. maj 2013 | 19:08

    Ooo,idi vise,spasi nas.

  • sasa 076

    1. maj 2013 | 19:04

    Vucicu jel se secas sta ste govorili u kampanji o zutima i Borku stefanovicu, a sada pojela maca vi jos zesci europljani da ste ovo kandidovali pre izbora ovo sto sad radite pukli bi, raspisi izbore dzaba Vucicu sva borba protiv kriminala kad sprovodis ldp-politiku prema kosovo i servilniji si od zutih prema evropi i dzaba sav medijski mrak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA