NIKOLIĆ: Otići ću u Srebrenicu

 
  • 8

Predsednik Srbije je, u emisiji "Intervju 20" na RTV BiH, rekao da se izvinjava zbog svih zločina koje su počinili Srbi iz Srbije tokom rata

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u emisiji "Intervju 20" RTV Bosne i Hercegovine da mu je žao zbog svih zločina počinjenih nad Bošnjacima i da će doći u Srebrenicu, ali ne 11. jula, već uskoro.

Kako piše avaz.ba, Nikolić je, tokom snimanja emisije autoke Sanele Prašović Gadžo, na direktno pitanje hoće li uputiti izvinjenje građanima BiH, rekao da se izvinjava "zbog svih zločina koje su počinili Srbi iz njegove države tokom rata u našoj zemlji".

Za Srbe iz Republike Srpske predsednik Srbije je rekao da su oni za njega Bosanci, iako neki od njih ne vole da ih tako zovu.

Ova emisija će biti emitovana na BHT1 7. maja u 21 sat.

(Telegraf.rs / Izvor: Dnevni avaz)

Video: Nusret Heljo, volonter iz Sarajeva: "Prvi smo ušli u selo u kome je stradala trudnica"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja to tako

    24. april 2013 | 17:14

    Svaka cast Predsednice, ako je ovo sve tacno sto ste rekli. Moje misljenje, da imamo dobrog vodju. Samo napred nezivi se od proslosti...

  • Onako

    24. april 2013 | 16:58

    Tek na ovaj nacin ce se normalizovati odnosi izmedju Bosne i Srbije , po meni oni trebaju biti odlicni . Buducnost ne smije biti talac proslosti !

  • Srdjan RS

    24. april 2013 | 16:55

    Kakav je ovo jadan covjek to je zalosno! Ako je sve ovo rekao to je jos jedna velika sramota Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA