SNS: Tačijeve pretnje ne prolaze kod Vučića

 
  • 15

Srpska napredna stranka je saopštila da je ponosna što je njen lider znao da brine o Srbiji na pregovorima u Briselu, uvek želeći postizanje kompromisa i mirno rešenje

Srpska napredna stranka saopštila je da je ponosna što njen lider i prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ne odgovara uvredama kosovskom premijeru Hašimu Tačiju.

"Srpska napredna stranka je ponosna što Aleksandar Vučić ne odgovara uvredama Hašimu Tačiju, ali ističemo da je i te kako znao da mu odgovori i ovog puta, kada je Tači pretio nasiljem Srbima na Kosovu i Metohiji", navodi se u saopštenju naprednjaka.

Oni dodaju da je kosovski premijer nervozan jer mu teroristički trikovi nisu prolazili na devetoj rundi pregovora Beograda i Prištine u Briselu

"Hašim Tači je nervozan zato što nije mogao da vara, zato što mu teroristički trikovi nisu prolazili i zato što nikada nije hteo kompromis, već poniženje Srbije. Srpska napredna stranka želi kompromis i ponosni smo na svog predsednika Aleksandra Vučića, koji je znao da brine o Srbiji, uvek želeći postizanje kompromisa i mirno rešenje", navodi se u saopštenju SNS-a.

Podsetimo, na jučerašnjoj devetoj rundi pregovora u Briselu nije postignut dogovor zbog odbijanja kosovskog premijera da potpiše sporazum u 15 tačaka koji je već bio sačinjen.

(D. Z.)

 

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sentinel

    18. april 2013 | 09:39

    MA DAJTE... Koga vi farbate tim holywood sr.... A pristali ste na priznavanje siptarske teroristicke narko drzave a taci se kao ljuti jer nije dobio sve kako hoce vec mora nekoliko godina da glumi da nije u potpunosti nezavisan da bi vucici i dacici mogli da dalje lazu kako nije granica granica vec administrativni prelaz i kako to nije priznanje vec prihvacanje realnosti na terenu i kako to nije kapitulacija vec postivanje demokratskih procesa i tako dalje BLA BLA IZDAJICEE!!!

  • Vojnik '99 na KOSOVU

    18. april 2013 | 10:56

    Svakome je jasno da je ovo cista izdaja.Taci ovim navodnim nezadovoljstvom pokriva ove "nase"izdajnike da im maske patriotizma zadrzi jos malo kao uslugu za dobijanje drzave.Stotine godina borbe da bi dosle izdajice i sve prepustile ARNAUTIMA,preci nas se stide.

  • boban

    18. april 2013 | 10:57

    zalosno je sto vam niko ne veruje,cak ni vi sami! znamo kako znate da lazete i ponizavate ovaj narod,jer ste vi ( eu,nato,amerika) leglo svetskog terora,i svaka vasa "demokratija" se zavrsava krvlju i patnjom! gosp Vucic je veoma mlad i perspektivan politicar koji voli i postuje svoj narod i drzavu ali je nazalost ne dorastao vasim trikovima.lazima i prevarama jer iz vas stoji masinerija koja fabrikuje sve to! podseticu vas samo kumanovski pregovor,rezolucija 1244,haski sud...cega se vi pridrzavate? ima li bar malo morala i ljudske dostojnosti u vasim planovima? priznali ste kosovo,oteli nam svetinje,prodavali ljudske organe,ubijali nas i terorisali,unizavali,izolovali nas od sveta,oslobodili ste sav teroristicki siptarski i ustaski olos (daj bog da vam se sve to vrati kao sa vasom tvorevinom al kaidom i ladenom),zabranili ste cak i da vas tuzimo jer cete nas vi zbog toga osuditi! na osnovu svega toga mogu vam reci da ova farsa oko pregovora je jos jedna vasa igra,jer i da se potpise (a nadam se da nece) vi to necete postovati,dovesce te NATO trupe u cijim se uniformama kriju zlocinci,i polako cete ici ka svom cilju,nezavisno i vase kosovo jer svi mi dobro znamo da su siptari glupa masa koja igra pod vasu komandu! PS. gosp Vucicu nemojte zaboraviti ustav Srbije,i nemojte zaboraviti da je izgubljeno samo ono cega se odreknemo,jer da su nam oteli Kosovo ne bi nas jos uvek ovako mucili da ga priznamo...POMOZ BOG BRACO SRBI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA