SNS: SMS-ovi demokrata su manipulacija protiv nas!

 
  • 0

"Nikome, osim Pajtiću i DS, nije palo na pamet da građane Srbije deli u dve kolone - na 'naše' i 'njihove' i da proziva narodne poslanike koji su došli na miting iz Beograda, a poreklom su iz Vranja", ukazuju u SNS

Srpska napredna stranka saopštila je da su danas građani širom Vojvodine dobijali SMS poruke sa sadržinom protiv SNS, navodeći da je u pitanju "nova metoda manipulacije i uznemiravanja" koju koristi Demokratska stranka.

SNS navodi da je sadržina poruka bila da građani nipošto ne smeju dozvoliti da SNS vlada Vojvodinom i da je DS, na čelu sa vojvođanskim premijerom i zamenikom predsednika demokrata Bojanom Pajtićem, njihov jedini spas.

SNS je ocenila da to dokazuje da za DS ne postoji granica pristojnosti i da je Pajtić "definitivno izgubio svaku vezu sa realnošću", kao i da je u pitanju nova metoda "manipulacije i uznemiravanja", koju DS koristi u strahu od očiglednog gubitka legitimiteta i u poplavi ideja kako obmanjivati građane Vojvodine.

"Kao što ni prošlogodišnja kampanja, najprljavija u političkoj istoriji Srbije, nije sprečila građane da jasno kažu da su državi nepohodne promene, tako ni ovi očajnički pokušaji bahatog gospodara Pajtića neće sprečiti građane da kažu šta misle o vlasti koja je opustošila Vojvodinu i donela korupciju neslućenih razmera", istakli su naprednjaci u saopštenju.

SNS poručuje i da je "smešno i paranoično to što DS konstantno prebrojava krvna zrnca građanima Srbije, te upitala dokle demokrate planiraju da kategorišu i dele građane".

"Nikome, osim Pajtiću i DS, nije palo na pamet da građane Srbije deli u dve kolone - na 'naše' i 'njihove' i da proziva narodne poslanike koji su došli na miting iz Beograda, a poreklom su iz Vranja", ukazala je SNS.

Naprednjaci ističu da je nedopustivo da DS upire prstom u registarske tablice autobusa, ne zapitavši se da li su to možda vozila koja su prevoznici registrovali u drugim gradovima, već odmah kategorično tvrde da su u njima aktivisti SNS sa juga Srbije ili odakle god.

(D. Z. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA