DS: SNS da se izvini Pajtiću

 
  • 2

Pokrajinski odbor DS za Vojvodinu traži izvinjenje zato što su predsednik vojvođanske vlade, kao i Miroslav Vasin nazvani lažovima kada su rekli da su na mitingu u Novom Sadu bili građani iz Vranja i drugih mesta Srbije

Pokrajinski odbor Demokratske stranke (DS) za Vojvodinu pozvao je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da se izvini Bojanu Pajtiću i Miroslavu Vasinu za, kako se navodi, uvrede koje su im izrečene povodom optužbi da ne govore istinu kada su rekli da su na mitingu u Novom Sadu bili građani iz Vranja i drugih mesta Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, mnoge televizijske stanice emitovale su uključenje narodnog poslanika Dragana Nikolića iz Vranja, koji se u program javljao upravo iz Novog Sada.

SNS je, podsećaju iz pokrajinskog odbora DS, u saopštenju od 13. aprila pozvala zamenika predsednika DS Bojana Pajtića i predsednika Pokrajinskog odbora DS za Vojvodinu Miroslava Vasina da podnesu ostavke ako ne pronađu nijednog čoveka iz Vranja na skupu, nazivajući ih lažovima.

Pokrajinski odbor DS ističe da su toga dana, kada je bio miting, u Novi Sad stizali autobusi iz Zaječara, Beograda, Kraljeva, Kruševca, Valjeva, Kragujevca, Jagodine, Zubinog Potoka, Niša i mnogih drugih gradova i opština Srbije o čemu, kako tvrde, postoje foto i video zapisi.

Vojvođanske demokrate navode i da će insistirati da Agencija za borbu protiv korupcije istraži stvarne finansijere ovog, kako  smatraju, "skupog debakla koji je imao nameru da se u ovom teškom trenutku za Srbiju destabilizacijom i veštačkim stvaranjem problema skrene pažnja sa nesposobnosti republičke vlade".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    15. april 2013 | 15:40

    и неко дување , успут ... говњива мотка

  • šumadinac

    15. april 2013 | 14:43

    da necete gospodo iz ds jos neku donaciju ili da vam sagradimo mozda sigurnu kucu de se necete osecati ugrozenim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA