NOVI SAD: Grafiti protiv SNS i Srba (FOTO)

 
  • 19

Grafiti "Srbi, marš iz Vojvodine" i "Smrt Vučiću" pojavili su se na više lokacija širom Novog Sada, ali i drugih vojvođanskih gradova

Na više lokacija u Novom Sadu ispisani su grafiti protiv Srpske napredne stranke i njenog lidera Aleksandra Vučića, ali i protiv Srba.

Potpredsednik novosadskog Odbora SNS Damir Zobenica kaže da "ne može da zamisli nikog drugog kao autora takvih grafita protiv srpskog naroda osim Bojana Pajtića i njegovih saradnika".

U Novom Sadu su, između ostalog, osvanuli grafiti "Srbi, marš iz Vojvodine".

- Srpska napredna stranka je tokom prepodneva dobila informacije da su se na više lokacija u Novom Sadu pojavili grafiti protiv SNS i Aleksandra Vučića i Srba - rekao je Zobenica novinarima ispred jedne zgrade u Mesnoj zajednici "Podbara" u Novom Sadu.

On je rekao da su svi u SNS šokirani činjenicom da je jedan miran protest kakav je dan ranije održan u Novom Sadu izazvao ovako žestoku reakciju vladajuće stranke u pokrajini.

- Ja sam Srbin i ne pada mi napamet da idem bilo gde i ne mogu da verujem da je nekome palo napamet da napiše jedan takav grafit i da proteruje Srbe iz Vojvodine - rekao je Zobenica.

Ranije danas, u gradu su osvanuli plakati "Smrt Bojanu Pajtiću", a u Novom Sadu i velikom broju opština u Vojvodini pojavili su se grafiti "Vojvodina naša dika - biće republika".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk Papic

    13. april 2013 | 21:26

    ,,Srbi mars iz Vojvodine" ..a sta ste vi? kinezi mozda?

  • Bokica

    13. april 2013 | 21:23

    A ko treba da zivi u Vovodini? Madzari?

  • Republika Valjevo

    13. april 2013 | 21:56

    Ako se pitanje Vojvodine bude resavalo ovako kako su zamislili ovi Radijali i kako vidim prizeljkuju pojedini u svojim komentarima...ode Vojvodina samo tako i nece samo ona!!! Ima tu jos ljudi i regiona koji vise ne mogu da cekaju bolje sutra... Pa zar vam ja malo bilo gluposti 90'

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA