SNS: DS iznosi laži o mitingu u Novom Sadu da bi ostao na vlasti

 
  • 13

Srpska napredna stranka saopštila je da je DS izneo niz laži o broju učesnika, o mestima iz kojih su učesnici skupa došli, i sve to samo sa jednim ciljem, da bi po svaku cenu očuvali svoje fotelje

Srpska napredna stranka saopštila je da je Demokratska stranka preko svojih medija danima plasirala brutalne laži o prirodi skupa protiv Bojana Pajtića u Novom Sadu i zapitala da li će se DS zbog svih tih laži izviniti građanima.

SNS je u saopštenju optužio DS da je izneo laži o "broju učesnika, o mestima iz kojih su učesnici skupa došli, i sve to samo sa jednim ciljem, da bi po svaku cenu očuvali svoje fotelje".

Naprenjaci navode da je tri dana trajalo zastrašivanje svih potencijalnih učesnika mitinga protiv pokrajinske Vlade, pričama o tome kako se sprema nasilnički prevrat, da su govorili da će neki da spaljuju zastave, a potom i pokušali da ograniče slobodu kretanja po Vojvodini, po, kako navode, "pravim fašističkim uzusima".

Naprednjaci najavljuju i da će sve snimke jučerašnjeg "masovnog i veličanstvenog skupa" u Novom Sadu ustupiti na detaljnu analizu zainteresovanima.

Oni od predsednika Pokrajinskog odbora DS Miroslava Vasina, koga takođe optužuju za laži, traže da pronađe ijednog čoveka iz Vranja koji je bio na skupu u Novom Sadu, pošto je govorio o tome da su Vranjanci odlučivali o sudbini Vojvodine.

Ako ne pronađe nijednog čoveka iz Vranja na skupu, neka i on i (Bojan) Pajtić odmah oslobode narod svojih gluposti i laži, i podnesu ostavke - poručili su naprenjaci.

Vasin je izjavio sinoć da je na protestu u Novom Sadu bilo manje od 10.000 ljudi, i to većinom iz unutrašnjosti.

- Najmanje je bilo građana Vojvodine i Novog Sada, a građani koji su autobusima dovedeni iz ostatka Srbije imaju isti legitimitet da traže promenu vlasti u Vojvodini kao što bi to bio legitimitet Novosađana koji bi tražili smenu gradonačelnika Vranja - rekao je Vasin.

(D. Z. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • VOJVODANIN

    13. april 2013 | 13:01

    DA JA PLACAM TELEVIZIJU OD TOGA 70% IDE BEOGRADU A 30% NOVOM SADU MLEKO PREMIJA KOD NAS U VOJVODINI 7DIN. A U SRBIJI?DRZAVNA ZEMLJA SE PRODA VOJVODINA DOBIJE40% A BEOGRAD60% DUG ZA STRUJU KAD IMU VOJVODANI 20000DIN. ISKLJUCU POTROŠACA A SRBIJA NI POSLE 200000DIN. NE ISKLJUCIVA SRBIJA PRODAJE DRVA NA PIJACI A PROBAJTE VI VOJVODANI DA PRODATE KUKURUZ ILI ZITO NA PIJACI U SRBIJI BEOGRADSKI STOCAR IMA VECU PREMIJU PO GRLU NEGO VOJVODANSKI STOCAR....ITD.PA SE JA ONDA TO PITAM CEGA SE TO NEKO BOJI DOSTA JE LEPIH RECI I VOJVODINA JE SRBIJA ALI PUSTITE EKONOMIJU DA SE RAZVIJA NEMOJTE SE BOJATI BOGATE VOJVODINE SVI SMO MI BRACA POMOZ BOG SRBIJO

  • Bane

    13. april 2013 | 11:58

    Sve i da je tačno da je bilo 30.000 ljudi (što je neviđena laž, svako ko ima dva oka u glavi je to video), i sve i da su svi bili iz Vojvodine, šta to menja? DS u Vojvodini ima apsolutnu većinu i voljom građana je demokratskim putem, na izborima, izabran da vodi Vojvodinu. Zašto da Pajtić podnese ostavku? Zbog Mirovića? Zbog SNS-a? Pa on je bre dužan da to nikad ne uradi zbog svih što su glasali za DS. Juče gledam TV i tačno vidim 1991. Isti ljudi, ista demagogija "vas niko ne sme da bije". Pa zar ste toliko bre slepi da ste dozvolili da nam opet SPS i radikali kroje kapu? Da nas sad kao "vade" iz go.ana u koja su nas oni uvalili? Tuga, tuga, tuga....

  • VOJVODANIN

    13. april 2013 | 13:08

    VOJVODINO DOSTA SI BILA KRAVA MUZARA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA