Kamenovane prostorije SNS-a u Kosovskoj Mitrovici! (FOTO)

 
  • 4

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kosovska Mitrovica Bogdan Špadijer potvrdio je za Telegraf da je pričinjena manja materijalna šteta

U severnom delu Kosovske Mitrovice u Kolšinskoj ulici, oko 21 sat, kamenovane su prostorije Opštinskog odbora Srpske napredne stranke.

Zamenik direktora Kosovske policije Ergin Medić potvrdio je za Telegraf da su nepoznata lica kamenom polomila stakla na ulaznim vratima kancelarije.

- Slučaj je kvalifikovan kao oštećenje pokretne imovine i nalazi se pod istragom Kosovske policije – rekao je Medić.

Predsednik Opštinskog odbora SNS Kosovska Mitrovica Bogdan Špadijer, koji se nalazio na licu mesta, potvrdio je za Telegraf da je pričinjena manja materijalna šteta, odnosno da su polomljena stakla.

U saopštenju SNS je apelovao na nadležne organe "da otkriju i adekvatno sankcionišu izvršioce jer je ovaj nasilni čin direktan atak na Republiku Srbiju, njene institucije i srpski narod u celini".

- Ovaj akt nailja je nesumnjivo usmeren u cilju širenja straha i panike među srpskim stanovništvom na Kosovu i Metohiji – navodi se u saopštenju i dodaje "počinioci verovatno žele da pokažu šta nam spremaju u nekoj njihovoj imaginarnoj kvazi državi".

(S. S.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitomir KM

    8. april 2013 | 10:09

    Mihajlovicu, dodji da zivis na KiM pa cu te pitati da li ces i sta ces priznavati. Neznalico jedna, KPS juzno i severno od ibra se razlikuju. Nije ni mesto ni vreme da ti objasnjavam u cemu.

  • mihailovic

    8. april 2013 | 09:42

    Predsednik OO SNS Kosovska Mitrovica Bogdan Špadijer, koji se nalazi na licu mesta, potvrdio je za Telegraf da je pričinjena manja materijalna šteta. On je rekao da su polomljena stakla i da očekuje pripadnike KPS da izvrše uviđaj. ----------------------------------------------------------------------------------------------- AKO STE PRIZNALI KPS KAO LEGALNU POLICIJSKU STRUKTURU NA SRPSKOM KOSOVU I METOHIJI ONDA STE PRIZNALI I ALBANSKU NEZAVISNU DRZAVU NA KIM JER KPS JE DEO TE KVAZI DRZAVE ! AKO KOSOVSKI SRBI NEPRIZNAJU ALBANSKU KVAZI DRZAVU NA KOSMETU TADA NEPRIZNAJU NI KPS,...SUDOVE,...CARINIKE,...NISTA STO DOLAZI IZ PRISTINE ILI POTPUNO PRIZNAJETE ILI NEPRIZNAJETE ALBANSKU KVAZI DRZAVU NA SRPSKOM KOSOVU I METOHIJI I NJENE NOVOSTVORENE PROTIVNOPROTIVNO VAZECEM USTAVU SRBIJE POLICIJSKE,SUDSKE,CARINSKE,OPSTINSKE STRUKTURE VLASTI......... A NE SELEKTIVNO PRIZNANJE....PRIZNAJETE KPS...PRIZNAJETE NJIHOV SUD A OVAMO NEPRIZNAJETE PRISTINU ....???? ILI SVE PRIZNAJETE OD TE ALBANSKE KVAZI DRZAVE NA KOSMETU ILI NISTA NEPRIZNAJETE NI KPS,NI SUD,NI CARINIKE,,,,,APSOLUTNO NISTA..... ISTINA .......ILI............... GRESIM ????

  • Aleksandar KM

    8. april 2013 | 20:50

    Vitomire,svaka ti cast,kako si ovom Mihajlovicu zatvorio usta. Xaxaxaxaxa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA