JAGODINA: SNS smenila partijsko rukovodstvo

 
  • 6

- SNS je veoma aktivna u Jagodini, sastajemo se svakog ponedeljka, na usluzi smo građanima i želimo da im pomognemo u svim oblastima i situacijama - kaže predsednica odbora SNS u Jagodini

Predsednica Gradskog odbora SNS u Jagodini Vera Milenković kaže da je "SNS u tom gradu sve jača, a tome u prilog govori podatak da se u poslednja tri meseca učlanilo 40 ljudi od kojih su 10 sa fakultetom".

- SNS je veoma aktivna u Jagodini, sastajemo se svakog ponedeljka, na usluzi smo građanima i želimo da im pomognemo u svim oblastima i situacijama. Imamo već dosta zahteva od strane građana i organizacija i pokušaćemo da kod rukovodstva stranke predstavimo probleme sa kojima se suočavaju Jagodinci - rekla je Milenković na početku proširene sednice održane u Pomoravskom okrugu.

Jagodinski naprednjaci do skoro su imali nerešene odnose u stranci, ali su smenili dosadašnjeg predsednika i narodnog poslanika Zorana Antića zbog "grubog kršenja Statuta SNS". Članovi jagodinskog SNS-a sastavljaju kadrovsku listu, rade na formiranju stručnih saveta i planiraju osnivanje mesnih odbora.

(P. S.)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filipj

    2. april 2013 | 12:40

    A gde je ona posla takva?

  • dcgaga

    2. april 2013 | 15:28

    E, ovako ja zamisljam vestica da izgleda

  • undertacker

    3. april 2013 | 17:04

    Odlicam potez Gradskog odbora SNS-a,Jagodina,koja postaje sve respektabilniji cinilac u politickom zivotu Jagodine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA