Izgorele prostorije stranke Olivera Ivanovića (FOTO)

 
  • 3

Lider "Građanske inicijative - Srbija, demokratija, pravda" tvrdi za Telegraf.rs da je požar, koji izbio sinoć u 23 časa, podmetnut

U požaru za koji se pretpostavlja da je podmetnut, sinoć oko 23 sata su izgorele prostorije "Građanske inicijative - Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića u centru Kosovske Mitrovice.

Posle intervencije vatrogasnih jedinica koje su odmah po izbijanju požara lokalizovale i ugasile požar, na lice mesta su izašli pripadnici KPS-a.

Povređenih nije bilo, a kancelarije su u potpunosti izgorele.

-Istraga još uvek nije završena, ali je sada sasvim sigurno da je požar podmetnut – rekao je za Telegraf.rs Ivanović i dodao da su pronađene merdevine prislonjene na prozor sa strane kuće na kojoj nema uličnog osvetljenja i da je u njegovoj kancelariji pronađena krpa natopljena benzinom.

Osim političkog, Ivanović ne vidi drugi motiv jer se, kako je rekao, ponekad njegovi stavovi i mišljenja ne dopadaju ili ne podudaraju sa drugima.

Načelnik Kosovskomitrovačkog okruga Radenko Nedeljković ocenio je da je požar "izveden od strane onih koji imaju za cilj da pred predstojeću osmu rundu pregovora u Briselu sever Kosova prikažu kao kriminalno područje, da razjedine, podele i sukobe srpski narod i na taj način oslabe pregovaračku poziciju Beograda".

- Od nadležnih bezbednosnih struktura na Kosovu i Metohiji zahtevam najhitniju istragu o uzrocima ovog požara i da se izvršioci ovog i predhodnih događaja pronađu i izvedu pred lice pravde – naglasio je Nedeljković.

(Telegraf.rs)

Video: Potpukovnik Džefri Masmen, direktor državnog partnerskog programa Nacionalne garde Ohaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    2. april 2013 | 08:39

    Dusice ШИПТАРКО ШТА ЈЕ ТРАЖИО? ШТА ЈЕ ДОБИО? СВЕ У СВОЈЕ ВРЕМЕ, ДОБИЋЕТЕ И ВИ И ТО ТРОСТРУКО ,! ЖИВИМ ЗА ТАЈ ДАН

  • Dusica

    2. april 2013 | 08:05

    Sta je trazio to je i dobio !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA