Đurić: Dužnost Vučića da bude u Briselu

 
  • 2

- Dužnost je prvog potpredsednika Vlade, čoveka koji tvrdi da je najvažniji, najmoćniji političar u Srbiji, da preuzme odgovornost u ovom procesu - rekao je poslanik LDP-a Bojan Đurić

Poslanik Liberalno demokratske partije Bojan Ðurić smatra da je dužnost prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića da preuzme odgovornost u pregovaračkom procesu i da je zbog toga bitno da 2. aprila prisustvuje nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

Ðurić je rekao da Vučić treba da preuzme odgovornost kako bi se u budućnosti izbegla situacija da, nakon eventualnog sporazuma ili propasti razgovora Beograda i Prištine, SNS "pokuša da odgovornost za to transferiše na nekog drugog i time ostvari nezaslužene benefite".

- Naravno da je bitno (da Vučić u utorak bude u Briselu). Ne treba od toga praviti nikakvu famu, kako se pokušava u ovom trenutku. Dužnost je prvog potpredsednika Vlade, čoveka koji tvrdi da je najvažniji, najmoćniji političar u Srbiji, da preuzme odgovornost u ovom procesu - rekao je Ðurić za Radio-televiziju Vojvodine.

(I. M. / Tanjug)

Video: Privremene insitucije u Prištini ulicu u Banjskoj nazvale po poginulom albanskom policajcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    28. mart 2013 | 19:19

    Nije duznost zato sto nikada potpredsednik ne pregovara o takvim stvarima!!! Moze izaslanik Vlade, moze premijer ili predsednik ali ne i potpredsednik! E sad, sto je Vucic premijer i predsednik i sve ostalo iz senke - to je vec druga prica! ;)

  • elvir

    29. mart 2013 | 00:41

    Niko vam nije dobar bre. Jedni politicar koji se bori je vucic. A vi svi na njega oce li neko da preuzme mesto vučića. Oće sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA