Tadić sutra u Zagrebu, ide na utakmicu?

 
  • 5

U DS potvrđuju da će bivši šef države sutra boraviti u Zagrebu, gde će razgovarati s tamošnjim zvaničnicima, ali ne i da će prisustvovati meču

Bivši predsednik Srbije i vatreni navijač svih reprezentativnih selekcija Boris Tadić biće sutra jedan od retkih koji će biti u prilici da bodri srpske fudbalere u meču protiv Hrvata na "Maksimiru", saznaje Telegraf.rs.

Iz DS, čiji je Tadić počasni predsednik, stigla je potvrda da će on boraviti u Zagrebu, ali ne i da će ići na utakmicu.

- Imaće niz razgovora s hrvatskim zvaničnicima, ali još nisu usaglašeni termini, tako da ne znamo gde će biti u vreme utakmice - kažu u Demokratskoj stranci.

Pre nekoliko dana Tadić je za srpske medije rekao da nije isključeno da će se pojaviti na utakmici.

- Bojim se samo da me ne izbace s tribina, jer bih došao sa srpskom zastavom - rekao je on, osvrćući se na zabranu organizovanog dolaska srpskih navijača.

Nadajući se pobedi Srbije, Tadić je tada ocenio da je svaki rezultat moguć i da je Hrvatska bolja u napadu, a Srbija u odbrani.

- Pratim fudbal pažljivo, posebno nakon predsedničkih izbora, jer sad imam više vremena. Duboko se nadam da će rezultat u "Maksimiru" biti u korist Srbije. Ovo što je kreirano kao atmosfera na potpuno nepredvidiv način vrši pritisak na igrače, na timove i na selektore, tako da su svi rezultati mogući - zaključio je Tadić.

Tadić je, inače, poznat po bodrenju srpskih sportista, pa se tako moglo videti njegovo vatreno navijanje na rukometnom meču s Nemačkom, pobedom nad Francuzima na Dejvis kupu, a kao bivši vaterpolista svojevremeno je s Partizanovim vaterpolistima slavio osvajanje titule šampiona Evrope.

Bodrio je i Novaka Đokovića na Vimbldonu, odnosno u Areni prilikom osvajanja Dejvis kupa, a prisustvovao je i nekim utakmicama KK Partizan u Evroligi, takođe u "Kombank Areni".

(A. P.)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    21. mart 2013 | 16:38

    Za koga ce da navija?

  • srdjo

    21. mart 2013 | 16:07

    Sigurno ima napisano izvinjenje ukoliko postignemo gol il ne daj boze( za njega) pobjedimo!

  • Ralexic

    21. mart 2013 | 16:45

    KOLKO NAM JE JAKA ODBRANA VIDELO SE PROTIV BELGIJE I MAKEDONIJE 0:4.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA