Vlada: Kod nas nema signala "Đilas lopov"

U zgradi Palate Srbija i onoj u Nemanjinoj ulici ne postoji bežična internet mreža pod nazivom "Đilas lopov", a to je utvrđeno nakon brojnih i detaljnih provera, kažu u Vladi Srbije

  • 9

Tragom vesti da se bežična internet mreža u svečanoj sali Palate Srbija nekadašnjoj sali “Jugoslavija”, u zgradi bivšeg SIV-a zove, verovali ili ne, “Đilas lopov”, oglasila se i Vlada Srbije, u kojoj za naš portal tvrde da takva mreža ne postoji.

U Vladi Srbije kažu za Telegraf da je odmah nakon pisanja našeg portala da se u zgradi Palata Srbija i onoj u Nemanjinoj ulici bežična internet mreža zove "Đilas lopov", poslata inspekcija na teren koja nije pronašla pomenut signal.

- Vlada je nakon teksta dala nalog da se čitav slučaj istraži, poslata je ekipa stručnjaka da sve detaljno proveri. U toj inspekciji utvrđeno je da u zgradi Palata Srbije postoje četiri mreže bežičnog interneta i to sa nazivima "PalataBG", "Zgrada Srbije", "Palata", "Srbija". Rezultati, nakon više provera, pokazali su da je nemoguće da se nalazi mreža sa tim nazivom, a to je slučaj i sa zgradom u Nemanjinoj - rečeno nam je u Vladi Srbije.

Kako nezvanično saznajemo, ova vest je došla i do prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića, koji je odmah naložio da se čitava stvar proveri i da se utvrdi da li je bilo sporne mreže i ako jeste, ko je za to odgovoran.

Podsetimo, ova informacija najpre se pojavila na društvenoj mreži Tviter, a ubrzo je potkrepljena fotografijom.

Lider DS-a nije želeo da kaže da li će i zvanično zatražiti da se pronađu odgovorni za ovaj incident.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ilija Čvorović

    21. mart 2013 | 15:11

    Ali to ne menja činjenicu da on jeste lopov...

  • TDI

    21. mart 2013 | 15:08

    Preko svakog novog android telefona može da se napravi WiFi hot spot. Ova priča je smešna. Mogli su da naprave Aca dr Šapić.

  • Sale

    21. mart 2013 | 19:18

    Ne svidja mi se djilas ni najmanje, ali ako ke "toliko kriv" kako to da ga Vucic nije uhapsio onda??? Miskovica drza u zatvoru dva meseca vec a Djilasu nista ne mogu.... Znaci da ili lazu sada ili su lagali pre...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA