SNS: Jeremiću, priključi se Vučićevom timu!

 
  • 7

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić je istakao da je to njegov lični apel i naveo da izuzetno ceni rezultate predsedavajućeg GS UN, koji je nedavno isključen iz Demokratske stranke

Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Bratislav Gašić pozvao je Vuka Jeremića, koji je isključen iz Demokratske stranke, da se priključi timu Aleksandra Vučića, koji će povesti Srbiju napred.

Ističući da je ovo njegov lični apel, te da do sada nije bilo reči o tome na predsedništvu SNS-a, Gašić je kazao da izuzetno ceni rezultate Vuka Jeremića i njegovu poziciju u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija i dodao da se samo stranke u rasulu odriču takvih kadrova.

- Naša partija je mnogo demokratičnija od Demokratske stranke jer se mi ne libimo da nestranačke kadrove postavimo za ministre, jer poštujemo njihove kvalitete i znanje - kazao je Gašić, i dodao da bi Vuk Jeremić bio koristan za "mnogo pozicija".

On je objasnio da Srpska napredna stranka želi da napravi tim od kvalitetnih ljudi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdjan Bg

    19. mart 2013 | 13:54

    Da,samo mu jos radikali fale,covek je ozbiljan politicar a ne sarlatan,pogledajte mu biografiju pa ce vam sve biti jasno!

  • Bosnjak

    19. mart 2013 | 13:27

    Sta ce im ovaj zekonja jer kad jednom izda opet ce...

  • Bracala

    19. mart 2013 | 14:38

    Jasno je da SNS kuburi sa kadrovima ali ovaj prepotentni jazavicar koji na drzavnim ledjima pravi svoju karijeru i iIgrava smekera, nikome ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA