Mićunović: Nikolić ne može da pobedi Tadića

 
  • 0

Tadić je izborni pobednik, ima harizmu i program, za razliku od lidera SNS-a, kaže predsednik Političkog saveta DS-a

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić ne može da pobedi Borisa Tadića na predsedničkim izborima, jer "kad to nije uspeo da uradi sa celom SRS, pitam se kako će sa polovinom radikala", izjavio je predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović.

- Tadić je izborni pobednik, ima harizmu i program koji dosledno sprovodi, ima ugled u regionu i široj međunarodnoj zajednici, ostavlja utisak ozbiljnog državnika, koji ozbiljno brine o državi. Na drugoj strani imamo čoveka koji ne nudi nikakav program i nikakve garancije - rekao je Mićunović za "Danas".

Na pitanje koliko je DS spreman na postizbornu koaliciju s naprednjacima, Mićunović je odgovorio da "nikada i ni u kom slučaju ne treba reći nikad, jer se u stvarnosti okolnosti menjaju".

- No, kako sada stvari stoje i s obzirom na prošlost i sadašnjost, ove dve stranke su toliko udaljene da ne mogu ni da zamislim stvaranje te takozvane velike koalicije - istakao je Mićunović.

On je naveo da će DS sačekati izbore, a onda će odlučivati o imenu premijera i kadrovima za druga značajna mesta. Mićunović je kazao da DS još nije koncipirala izbornu listu kandidata i da u stranci "o listi uopšte nije bilo govora".

(Tanjug)

Video: Konferencija povodom beogradske premijere filma "Megdan: Između vode i vatre" u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA