OČI U OČI: Vučić i Knežević iza zatvorenih vrata o "slučaju mleko"! (FOTO)

 
  • 1

Lider SNS i ministar poljoprivrede završili su sastanak u prostorijama stranke, a na dnevnom redu bio je "slučaj mleko". "Vučić u ponedeljak saopštava rešenje", rekao je Knežević

SASTANAK U ČETIRI OKA! Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić i ministar poljoprivrede Goran Knežević sastali su se danas u prostorijama stranke, a na dnevnom redu bio je "slučaj mleko".

Ministar poljoprivrede Goran Knežević rekao je da će Aleksandar Vučić u ponedeljak "saopštiti rešenje za 'slučaj mleko'".

Knežević je novinarima u sedištu SNS rekao da je Vučića upoznao sa svim činjenicama vezanim za aferu "mleko", kao i sa eventualnim propustima koji su se desili u sistemu bezbednosti hrane.

S druge strane, dodao je Kneženević, upoznao sam predsednika sa medijskom hajkom i eventualnim političkim kontekstom čitave priče.

- Takođe, predsednik je meni rekao određene stvari. Razgovarali smo dugo i nakon sednice Predsedništva u ponedeljak, predsednik će se obratiti javnosti i dati svoje rešenje ovog slučaja - rekao je Knežević.

Knežević je juče najavio da je spreman da ponese odgovornost, pa i da podnese ostavku ukoliko se pokaže da je njegova odgovornost u aferi sa mlekom najveća.

Knežević je, gostujući na RTS, rekao da će razgovarati sa Vučićem o odgovornosti zbog situacije oko mleka.

- Ako se pokaže da je moja odgovornost najveća, ja sam potpuno spreman, i to sam rekao i prvom potpredsedniku Vlade Vučiću i predsedniku Vlade Ivici Dačiću, da ponesem odgovornost i podnesem ostavku - rekao je Knežević.

Nakon tog sastanka, održaće se i sednica Predsedništva SNS.

Prema našim saznanjima, na relaciji Vučić-Knežević odavno mnogo toga ne štima. Prvi potpredsednik Vlade nema samo zamerke na rad ministra poljoprivrede kada je u pitanju afera "mleko", već se i drugi minusi nalaze u notesu lidera naprednjaka, kojeg ogroman broj građana vidi kao najpoštenijeg političara u Srbiji.

Aleksandar Vučić je nezadovoljan radom pojedinih ministara i funkcionera iz redova naprednjaka i na sednici IO stranke biće reči o njihovom radu.

(D. Z. / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    2. mart 2013 | 13:08

    Ako gospodin Vucic dozvoli da resenje krize u vezi mleka bude povecanje dozvoljene kolicine aflatoksina u mleku onda je to kriminal nad sopstvenim narodom. Pa zar nam nije dosta sto su nas trovali i bombardovali svetski hohstapleri zar i Vlada Srbije da to radi sopstvenom narodu? Pa zasto to Madjarska razmislja pravilno i bolje i gleda da joj stanovnistvo bude sto zdraviji i sposobniji pa ima toleraniciju 0 za aflatoksin, a nasi treba da truju svoj sopstveni narod i da to jos ozakone. I obako je u Srbiji mnogo obolelih od najgorih bolesti i bez toga je mortalitet veci od nataliteta, pa zar jos vise hocete da ubrzate nestanak svog naroda? Gospodine Vucicu uz Boziju pomoc ne dozvolite tu grozotu svom narodu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA