ĐILAS: Knežević da podnese ostavku! SNS: Neka je podnese Đilas!

 
  • 20

Dok lider DS-a poziva Vladu da smeni ministra poljoprivrede, jer je, "krijući informacije o mleku, ugrozio zdravlje dece", iz SNS-a pozivaju Đilasa da podnese ostavku jer je "kancer srpskog društva"

Predsednik Demokratske stranke Dragan Ðilas pozvao je danas ministra poljoprivrede Gorana Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od građana Srbije krio informacije o štetnosti mleka, i ocenio da su sve reakcije tog ministarstva zakasnele i neadekvatne.

- DS zahteva od ministra Kneževića da podnese ostavku zbog toga što je od građana krio informacije o štetnosti mleka, čime je direktno ugrozio njihovo zdravlje, a posebno zdravlje dece. Ukoliko ministar sam ne podnese ostavku, pozivamo Vladu Srbije da ga smeni, jer ukoliko to ne učini, biće jasno da su joj fotelje pojedinaca važnije od zdravlja građana - navodi se u Đilasovoj izjavi.

Ðilas kaže da je ministar samim povlačenjem mleka iz prodaje priznao da ono nije bilo dobro, a najave o davanju kukuruza iz robnih rezervi poljoprivrednicima trebalo je da se dese pre nekoliko nedelja.

Reagujući na ovo, SNS je saopštila je da je vlada preduzela sve mere da zaštiti zdravlje građana i poručila lideru demokrata da podnese ostavku kako zbog "svog kriminalno-političkog delovanja i enormnog bogaćenja, ali isto tako i zbog neodgovornog i po državu štetnog ponašanja".

- SNS smatra da je Dragan Ðilas najveći politikantski licemer na srpskoj političkoj sceni, koji ne samo da ne vodi računa o zdravlju građana, već namerno ruši srpskog seljaka, srpskog domaćina i srpsku poljoprivredu - navodi se u saopštenju naprednjaka.

U njemu se dodaje i da, ako neko u ovoj zemlji treba da podnese ostavku, to je Ðilas i "poneko od njegovih preostalih malobrojnih podanika".

- Srpska Vlada je preduzimala i preduzeće sve mere da zaštiti zdravlje građana, ali kancer srpskog društva i srpske države svakako nije Goran Knežević, već Dragan Ðilas - zakljčuje se u saopštenju SNS-a.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoraN

    22. februar 2013 | 21:50

    Ljudi, stanite, mir, ... evo jacu dati ostavku. Samo da vas vise ne gledam I ne slusam .

  • Klisura

    22. februar 2013 | 21:44

    Из искуства протеклих година, пре бих рекао да су дс-у важније фотеље него било коме! Мајку му, па зар ви из дс-а немате неки паметнији предлог, осим да "гугучете на централи"? А ти Г. Драгане, ти "овде малко репујеш, јел, а фирма јадна, бедна? Ти ми се фино шлепујеш, тешка ламбандо једна"!

  • Milan

    22. februar 2013 | 21:09

    Pa sada, ne vidim zasto bi Djilas podneo ostavku? Nije on taj koji danima laze narod Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA