STEFANOVIĆ: Najbolje je da Đilas podnese ostavku

 
  • 7

- Beograd se ne razvija dovoljno, zaduženost i nezaposlenost su velike, te bi najbolje bilo da gradonačelnik sam podnese ostavku - rekao je predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović

Potpredsedik SNS Nebojša Stefanović izjavio je večeras da smatra da bi najbolje rešenje za Beograd bilo da gradonačelnik Dragan Ðilas sam podnese ostavku, i najavio da će SNS uskoro održati sednicu Glavnog odbora na kojoj će zauzeti stav po pitanju vlasti u glavnom gradu Srbije.

Stefanović, koji je i predsednik Gradskog odbora SNS Beograda, rekao je da se grad ne razvija dovoljno brzo, da ne postoje ideje i vizije za njegov razvoj, da je zaduženost grada velika, da Beograd muče komunalni problemi i velika nezaposlenost...

On je, odgovarajući na pitanje šta je za SNS razrešenje situacije u gradu, prekomponovanje vlasti ili vanredni gradski izbori, rekao da SNS još nije donela odluku kako će se postaviti prema eventualnoj promeni vlasti u Beogradu.

- Nismo doneli odluku o tome i očekujem je uskoro. Za mene bi svakako bilo najlogičnije rešenje, usled svega ovoga što nije dobro urađeno, da Ðilas sam podnese ostavku. Mislim da bi to bilo najbolje za Beograđane, a što se tiče SNS imaćemo brzo sednicu GO stranke koja će imati konkretna rešenja - rekao je Stefanović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Suđenje Miki Aleksiću odloženo zbog njegovog zdravstvenog stanja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klisura

    11. februar 2013 | 22:57

    Тако је Г. Стефановићу, иако нисам из Београда, слажем се са вама.

  • Bg

    12. februar 2013 | 01:32

    Oterajte goveche!!!!

  • Dragan Belić

    11. februar 2013 | 21:48

    Ovaj mali, se baš "zdravo, jako, mlogo usPalijo" !!! Još kad' bi im'o ko to da poštuje i sluša - "di" bi mu "bijo" kraj ?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA